Aankondiging: Openingskeynote door vitaliteit- en stressexpert Bas Snippert, Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit
Insta Socials (Template) (6)

We hebben fantastisch nieuws voor jullie! We zijn verheugd om aan te kondigen dat Bas Snippert, MSc, van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit, de openingskeynote zal verzorgen tijdens ons evenement. En geloof me, dit is een keynote die je niet wilt missen!

Bas Snippert, een autoriteit op het gebied van vitaliteit, zal ons meenemen op een reis naar de kern van een alarmerende trend: de groei van psychisch verzuim.  Met de huidige uitdagingen waar we voor staan, is dit onderwerp urgenter dan ooit tevoren. Bas zal ons niet alleen informeren over de verklaringen achter deze trend, maar hij zal ook inspirerende en concrete oplossingen delen om dit tij te keren.

Dit is dé gelegenheid om inzichten te krijgen in de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van psychisch verzuim en de impact ervan op onze samenleving. Bas Snippert zal met zijn bevlogenheid en expertise jullie verrijken met nieuwe perspectieven en handvatten om dit groeiende probleem aan te pakken.

Zorg ervoor dat je erbij bent tijdens de opening van de conferentie, want deze keynote belooft je te inspireren, uit te dagen en je te voorzien van praktische inzichten waar je direct mee aan de slag kunt. De toekomst van vitaliteit begint hier!

Datum: 27 november 2023
Tijd: 09.00
Locatie: Planetarium Meeting Centre

“Psychisch verzuim is een groeiende trend die onze samenleving raakt. Maar laten we niet vergeten dat achter deze trend individuen schuilgaan, mensen die worstelen met hun welzijn. Samen moeten we een verandering teweegbrengen, nieuwe verklaringen ontdekken en krachtige oplossingen vinden. We hebben de sleutel in handen om vitaliteit te bevorderen en het welzijn van mensen te ondersteunen. Laten we die sleutel omdraaien en een positieve impact creëren op de levens van velen.” – Bas Snippert, MSc, Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer