Skip to main content

2030: Burn-out vrij

Thijs Launspach werd bestsellerauteur met boeken als Fokking druk en Werken met millennials, is (TEDx-)spreker en schrijft een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

Volgens Thijs is de situatie duidelijk: we zitten middenin een stress-epidemie. Het aantal burn-outs is nog nooit zo hoog geweest, met name onder de jongste groep werkenden. Wat kunnen we doen om deze stress epidemie te stoppen?

Thijs schreef in 2018 het boek ‘Fokking druk’, over hoe je stress en burn-out kunt voorkomen. Aan dat boek koppelde hij ook een manifest, en een ambitieuze doelstelling: 2030: Burn-out vrij. Dat kan echter alleen als we het met zijn allen doen: op individueel niveau, maar ook op het niveau van werkgevers, politiek en zelfs cultuur.

Hoe? Dat hoor je in deze afsluitende keynote.

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, bestsellerauteur en (TEDx-)spreker. Hij heeft verschillende boeken geschreven over stressmanagement (Werk kan ook uit, 2020) burn-out (Fokking druk, 2018) en millennials op de werkvloer (Werken met millennials, 2019). Thijs heeft een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

Duur: 60 minuten
Door: Thijs Launspach, Psycholoog en stressexpert

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.