Aankondiging - Britt Breure AFAS
BRITT-BUITEN-ZITTEN-4-Edited-scaled

Beste lezers,

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Op de Nationale Conferentie Vitaliteit zal niemand minder dan Britt Breure aanwezig zijn. Britt is een gerenommeerde expert op het gebied van HR en zal tijdens haar energieke sessie de wereld van gezonde en innovatieve werkomgevingen met jullie verkennen. Haar praktische tips en inzichten zullen je inspireren om een gezonde en energieke werkcultuur te creëren.

Britt is werkzaam bij het eigenzinnige familiebedrijf AFAS Software, dat gedreven wordt door passie en inspiratie voor ondernemers en klanten. Ze ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en dragen met trots hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij AFAS geloven ze dat hun bedrijfscultuur in hun DNA zit en dat iedere medewerker AFAS vertegenwoordigt. De kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ vormen de pijlers van hun unieke cultuur.

Wil je meer te weten komen over hoe AFAS deze cultuur in de praktijk brengt en welke fundamenten hieraan ten grondslag liggen? Mis dan niet de keynote van Britt tijdens de Nationale Conferentie Vitaliteit op 27 november in het Planetarium in Amsterdam.

Laten we samen streven naar een gezonde en vitale werkcultuur. Schrijf je nu in voor de Nationale Conferentie Vitaliteit 2023 en laat je inspireren door experts zoals Britt Breure. Mis deze kans niet en schrijf je direct in.

Met vriendelijke groet,

Het team van de Nationale Conferentie Vitaliteit

 

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer