Skip to main content

Ben jij bevlogen?

Daan Vennix is trainer, coach en oprichter van Versy, waarmee hij unieke ervaringsgerichte leerervaringen biedt zoals heidagen en meerdaagse tochten zoals de TerugTrekking en Woenstijntocht.

In deze workshop laat Daan je ervaren dat als je doet wat er voor jou toe doet, je zult merken dat je energie krijgt. Bevlogenheid ontstaat daar waar persoonlijke waarden en handelen samenkomen. Bevlogen medewerkers zijn bewust of onbewust in contact met hun waarden. Ze ervaren dat wat zij doen of wat hen te doen staat er toe doet en ze kunnen zich hier persoonlijk mee verbinden.

Tijdens deze workshop onderzoek je wat jouw persoonlijke waarden zijn om vanuit dat perspectief te kijken naar jouw rol in je organisatie. In hoeverre kun jij je persoonlijke waarden plek geven in je werk en waar wringt de schoen? Wat betekent dit voor jou en wat kun jij hierin doen? Na deze persoonlijke ervaring zoomen we uit en kijken we naar wat je hier van kunt leren in gespreksvoering met medewerkers binnen je organisatie. Hoe kun je de persoonlijke waarden van mensen onderwerp maken van gesprek?

Daan Vennix is trainer, coach en oprichter van Versy. Hij is gespecialiseerd in ervaringsgericht leren en Acceptance & Commitment Training (ACT) en kijkt vanuit dit perspectief naar persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling. De persoonlijke waarden van Daan zijn zwerven, verwondering, diepgang, avontuur en enthousiasme.

In deze workshop krijg je volop de tijd om nieuwe ervaringen, vaardigheden en inzichten op te doen onder begeleiding van een ware expert in ervaringsgericht leren.

Duur: 60 minuten
Door: Daan Vennix, Acceptance & Commitment Trainer, Versy

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.