Skip to main content
Boaz

Creating vitalizing workplaces with innovations from systems science.

In deze Engelstalige workshop leer je allernieuwste inzichten toe te passen die afkomstig zijn uit neuro- en systeemwetenschap, onder begeleiding van de Zwitserse psycholoog Boaz Feldman. Feldman werkt al meer dan 15 jaar als internationale expert op het gebied veerkrachtige groepen en gemeenschappen, waaronder met humanitaire organisaties in conflictgebieden.

Volgens Feldman blijkt uit onderzoek dat de best presterende teams zich eigenlijk meer gedragen als een gemeenschap. In zulke teams ervaren mensen een dieper niveau van samenwerking gebaseerd op gedeelde waarden, sterke wederzijdse hechting en hogere niveaus van veiligheid, vertrouwen en samenwerking. Volgens Feldman activeert deze sociale basis de hoogste neurobiologische capaciteiten van mensen. Daardoor kunnen teamleden afwijkende meningen en ideeën — de basis voor ontwikkeling, creativiteit en innovatie — beter tolereren en verwerken tot positieve groei van het team en de werkzaamheden die zij verrichten. Zo ontstaat er vernieuwing binnen organisaties én ervaren mensen dankzij sterke onderlinge verbondenheid meer vitaliteit op het werk.

De basis hiervoor ligt in de unieke manier waarop mensen zich evolutionair hebben ontwikkeld en in deze workshop legt Boaz laagdrempelig uit hoe teams en organisaties gebruik kunnen maken van deze principes en capaciteiten. De tools die Boaz deelt zijn relevant voor iedereen die met kleine of grote groepen werkt, van leidinggevenden en HR professionals, tot ondernemers en directies.

Boaz Feldman, MSc is een internationaal bekende psycholoog, spreker en trainer die zich heeft toegelegd op het mogelijk maken van positieve verandering op grote schaal. Daarvoor ontwikkelde hij de NeuroSystemics methode, waarmee op elke niveau van een systeem — individu, team, organisatie en maatschappij — gewerkt wordt aan hogere veerkracht en verbeterd welzijn. Feldman traint al meer dan 15 jaar in mindfulness, werd ingewijd als Boeddhistisch monnik in Thailand en behaalde academische titels aan Universiteiten in Bangor en Genève.

In deze workshop krijg je unieke systemische tools die je kan toepassen op elke laag van het werkleven: jezelf, je team of zelfs je hele organisatie.

Duur: 60 minuten
Door: Boaz Feldman, Management and clinical psychologist, NeuroSystemics

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bespaar €100,- op uw ticket

Early bird tickets zijn tot uiterlijk 1 oktober beschikbaar.

Early bird tickets nu beschikbaar

Early Bird tickets zijn beschikbaar. Wees snel want de kaarten zijn bijna uitverkocht!

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Early bird tickets zijn niet meer beschikbaar.

Koop snel een Early Bird ticket voor 1 oktober 2021 en bespaar € 100,-

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.