Skip to main content

De beste HR strategieën voor gezondheid, vitaliteit en welzijn

Welkom bij dag 3 van de Nationale Conferentie Vitaliteit.

Vandaag dagen Vitaliteit Experts Daniel Krikke en Bas Snippert je uit om je te verdiepen in de beste HR strategieën voor vitaliteit. Daniel en Bas werken al jarenlang samen met de beste HR professionals uit het land en zullen hun beste tips en tricks delen die jij kan gebruiken om jou HR strategie voor gezondheid, vitaliteit en welzijn nog scherper te krijgen. Hoe kan HR een onmisbare bron van vitaliteit worden voor organisaties? Wat zijn eenvoudige manieren om vanuit HR welzijn te vergroten? Wat moet je vooral niet doen? En wat doen de meest succesvolle organisaties nu juist wel!? Ontdek het tijdens deze dagopening.

Na de mini workshop begeleiden de gastheren Thijs Launspach en Bas Snippert je door het programma van de dag inspirerende talks, keynotes en andere vitaliserende activiteiten.

Duur: 30 minuten
Door: Vitaliteit Experts Daniel Krikke en Bas Snippert, Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.