Skip to main content

De toekomstige rol van zorgverzekeraars en hun inzet in het vitaliteitslandschap.

Nisha Alberts en Riëlle Nij-Bijvank zijn ervaren consultants op het gebied van integraal gezondheid- en wellbeing management. Ze staan bij hun klanten bekend als experts in het optimaliseren van welzijn van werknemers en ze helpen hele organisaties in beweging te komen.

Tijdens dit diepte interview gaan we in- en uitzoomen op de rol van verzekeraars in het vitaliteitslandschap: verzekeraars hebben een giga-invloed op het gebied van welzijn – binnen organisaties en daarbuiten. Wat wordt hun rol in de toekomst? Wat kunnen zij bijdragen aan een vitaler Nederland? Tijdens deze avond met HR Business Adviseurs Nisha Alberts & Rielle Nij-Bijvank staat de toekomstige rol van zorgverzekeraars en hun inzet in het vitaliteitslandschap centraal.

Hoe kan de zorgverzekeraar zichzelf bewijzen als waardevolle partner en het imago van ‘verplicht nummertje’ overstijgen? We praten er tijdens dit programmaonderdeel over met de grootste zorgverzekeraar van Nederland, Zilveren Kruis. Samen met werkgevers zet Zilveren Kruis zich al jaren in om een positieve bijdrage te leveren binnen het vitaliteitslandschap. Dit doen ze onder andere door innovaties en werkgevers bij elkaar te brengen.

Nisha Alberts is als consultant al jaren actief op het gebied van integraal gezondheid- en wellbeing management. Daarbij inspireert en ondersteunt zij werkgevers bij activiteiten die bijdragen aan de optimalisatie van de gezondheid en wellbeing van werknemers. Riëlle Nij-Bijvank helpt als consultant organisaties bij de beweging naar meer welzijn voor medewerkers.

Tijdens dit live diepte interview krijg je een unieke kijk achter de schermen bij deze experts en is er de kans om live antwoord te krijgen op je grootste vragen op dit gebied.

Duur: 60 minuten
Door: Nisha Alberts & Riëlle Nij-Bijvank,HR Business adviseurs, Zilveren Kruis/Gezond Ondernemen.

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.