Skip to main content

De Vitaliteitrevolutie: De Zeven Belangrijkste Inzichten van de Nationale Conferentie Vitaliteit

Ons land is in de grip van een stressepidemie. Meer dan een miljoen werknemers ervaren burn-outklachten. Stress is beroepsziekte nummer één geworden, met enorme verliezen tot gevolg. Niet alleen financieel, maar vooral ook in de vorm van creativiteit, innovatiekracht en effectiviteit. Juist die krachten hebben we nodig om onze grootste uitdagingen van de komende decennia te overwinnen.

Er is een vitaliteitrevolutie nodig om Nederland te helpen vitaal en veerkrachtig te worden. En dat is precies de missie van Bas en Daniel, vitaliteitexperts bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit en auteurs van De Vitaliteitrevolutie. Deze missie zetten zij voort in deze podcast, waarin ze jou helpen De Zeven Pijlers voor Vitaliteit in te zetten in je dagelijkse leven, op weg naar een opwaartse spiraal van vitaliteit.

Tijdens de Nationale Conferentie Vitaliteit nemen Bas en Daniel live een podcast op waarbij ze de zeven belangrijkste inzichten samenvatten die tijdens de conferentie zijn ontstaan. Tijdens de podcast kan het publiek live meeluisteren, mogen zijn hun eigen inzichten via livechat insturen en kunnen zij vragen stellen. Wees erbij en help Bas en Daniel om tijdens deze unieke podcastaflevering de conferentie samen te vatten, zodat je dit vaak kan terugluisteren én om te delen met je netwerk!

Duur: 60 minuten

Door: Bas Snippert & Daniel Krikke. Vitaliteit Experts, Powered by AW Bruna

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.