Skip to main content
Lienke de jong

Dear Good Morning

Welkom bij dag 7 van de Nationale Conferentie Vitaliteit.

Dit wordt een andere dagopening dan je gewend bent van een conferentie: geen lange inleiding van de organisatie en dagvoorzitter, maar direct aan de slag! Tijdens onze vitaliserende dagopening gaan we zorgen dat je met frisse energie klaarzit voor het programma van deze dag.

Vandaag hebben we Lienke de Jong bij ons in de dagopening, auteur en oprichtster van Dear Good Morning. Lienke geeft later vandaag een workshop waarin ze de succesformule deelt voor ochtenden die leiden naar meer energie, geluk en succes. Tijdens de dagopening geeft ze alvast een voorproefje, met een korte maar krachtige oefening om direct meer energie te ervaren.

Na de vitaliserende dagopening begeleiden Thijs en Bas je door het programma van deze dag met inspirerende NEV Talks, vooraanstaande keynote sprekers en prikkelende panels.

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.