Skip to main content

Duurzaam Leiderschap

Mark Siegenbeek van Heukelom werd in Nederland bekend als quarterlife expert, schreef hierover twee boeken en trainde honderden mensen bij diverse grote organisaties. Nu houdt hij zich bezig met nieuw leiderschap.

In deze workshop laat Mark zien hoe vitaliteit hand in hand gaat met duurzaamheid. Om aan een duurzame wereld te werken, hebben we vitale mensen nodig die langdurig het beste uit zichzelf weten te halen. En andersom geldt ook: wanneer mensen bijdragen aan een duurzame wereld, ervaren zij juist meer zingeving, betrokkenheid en vitaliteit in hun werkleven.

Duurzaam leiderschap gaat over de juiste balans tussen persoonlijke, sociale, ecologische en economische belangen. Een balans die dienend is aan mens en organisatie, op korte en lange termijn.

In deze workshop deelt Mark Siegenbeek van Heukelom hoe we duurzaam leiderschap kunnen ontwikkelen in onszelf en in onze organisaties. Mark deed uitgebreid onderzoek naar deze nieuwe vorm van leiderschap en sprak vooraanstaande leiders die duurzaam leiding geven aan hun mensen en organisatie. Mark schreef twee boeken, coachte en trainde honderden mensen en kwam bij diverse grote organisaties over de vloer om mensen mensen te helpen meer zingeving te ervaren in hun werk en in hun leven.

Deze workshop inspireert Mark deelnemers om met duurzaam leiderschap aan de slag te gaan, waar hij je praktische tools voor geeft.

Duur: 60 minuten
Door: Mark Siegenbeek van Heukelom, Management- en leiderschapscoach

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.