Skip to main content
Jan Geurtz op Nationale Conferentie Vitaliteit

Een avond met Jan Geurtz: Op zoek naar je ware zelf.

Waarom lopen we anno 2021 onszelf zo vaak voorbij? Hoe kom ik erachter wie ik echt ben? Hoe ontwikkel ik een liefdevollere kijk naar mezelf?

Jan Geurtz (1950) is hoogleraar Boeddhisme en bestsellerauteur. Hij schreef onder andere het boek Verslaafd aan liefde en De verslaving voorbij. Volgens Geurtz is er een verschil tussen wie we denken dat we zijn (ons aangeleerde zelfbeeld, ons ego), en wie we werkelijk zijn. Onder leiding van ons ego zoeken we liefde, materiële zaken en erkenning van anderen, om de overtuiging toe te dekken dat we niet goed zijn zoals we zijn. Dit kan op de korte termijn soelaas bieden, maar gaat wringen wanneer er iets verkeerd gaat in ons leven. Het gevolg: zelfverwijt en gevoel van falen of tekortschieten.

Geurtz vertelt vanavond hoe je voorbij je ego contact kunt maken met je ware identiteit. Door middel van zelfontdekking en meditatie kun je dichterbij komen bij wie je bent – los van je ego en met minder angst en frustratie. Wat daarvoor nodig is? Een spirituele relatie met anderen, maar vooral met jezelf.

Op deze ‘Avond met’ kun je met Jan Geurtz in gesprek gaan over hoe je dat kunt doen. Een verdiepend en inspirerend gesprek over spiritualiteit, identiteit, mens zijn en relaties.

Duur: 60 minuten
Door: Jan Geurtz, Hoogleraar Boeddhisme en bestseller auteur

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Early bird tickets nu beschikbaar

Early Bird tickets zijn beschikbaar! Wees snel want OP = OP!