Fello – Proud partner van de Nationale Conferentie Vitaliteit
3

We zijn verheugd om Fello te verwelkomen als een trotse partner van de Nationale Conferentie Vitaliteit. Fello is een organisatie die een buitengewone bijdrage levert aan het welzijn van werkende mantelzorgers en daarmee aan een gezonde werk-zorgbalans. Hun betrokkenheid bij de conferentie getuigt van hun toewijding aan het bevorderen van vitaliteit in de samenleving.

Wie is Fello?

Fello is veel meer dan zomaar een organisatie; het is een beweging die is ontstaan uit een persoonlijk verhaal. Ingrid, de manager van het Fello-team, werd geconfronteerd met de uitdagingen van mantelzorg toen ze zowel voor haar pasgeboren zoon als voor haar zieke schoonvader moest zorgen. Deze ervaring bracht haar ertoe Fello op te richten en anderen te ondersteunen die in dezelfde situatie verkeren. Met maar liefst 5,5 miljoen mantelzorgers in Nederland, begrijpt Fello de complexiteit van de balans tussen werk en mantelzorg als geen ander.

Het Gedachtegoed van Fello

Fello deelt onze visie op een duurzame en evenwichtige samenleving, waarin werk, mantelzorg en ontspanning in harmonie samenkomen. Ze geloven in het creëren van bewustwording op alle niveaus van de samenleving, waarbij informatie, ondersteuning en inzicht cruciaal zijn. Fello biedt niet alleen praktische hulp aan mantelzorgers, maar fungeert ook als een vertrouwde vraagbaak en luisterend oor voor hen.

Wat Maakt Fello Uniek?

Fello onderscheidt zich doordat het zich specifiek richt op werkende mantelzorgers. Ze bieden niet alleen ondersteuning aan de mantelzorgers zelf, maar ook aan hun werkgevers. Fello begeleidt organisaties om een cultuur te creëren waarin mantelzorg bespreekbaar is en werkgevers worden aangemoedigd om flexibel en begripvol te zijn. Dit bevordert niet alleen het welzijn van de mantelzorgers, maar draagt ook bij aan een gezonder werkklimaat.

Waarom Fello als Partner voor de Conferentie?

Fello is de perfecte partner voor de Nationale Conferentie Vitaliteit vanwege hun inzet voor het verminderen van de impact van mantelzorg op de werkplek. Hun expertise in bewustwording en praktische oplossingen sluit naadloos aan bij ons doel om vitaliteit te bevorderen. Samen met Fello hopen we organisaties te inspireren om een vitaliteitscultuur te omarmen en bij te dragen aan een gezondere en vitalere werkomgeving voor alle medewerkers.

We zijn verheugd om Fello aan boord te hebben als partner en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking op de Nationale Conferentie Vitaliteit. Samen bouwen we aan een toekomst waarin werk en zorg in perfecte harmonie samengaan.

Fello staat op de Vitaliteitsmarkt tijdens de Conferentie. Kennismaken? Haal je tickets hier.

Lees andere artikelen

Ontketen je vitaliteit op de Nationale Conferentie Vitaliteit – Nog slechts enkele dagen te gaan!

De spanning stijgt en de energie borrelt in de lucht, want de langverwachte Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! …

Lees meer

Creëer een vitale organisatie: Verdiepende informatie over de workshops

De Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! Tijdens deze conferentie worden vier boeiende workshops aangeboden door ervaren experts op …

Lees meer