Skip to main content

Het geheim van een gezonde (werk)cultuur

Hoe houden we onze mensen gezond en voorkomen we dat zij uitvallen? Wat draagt bij aan een gezonde (werk)cultuur? En als iemand dan toch ziek wordt… hoe bied je als werkgever dan de beste begeleiding?

Deze vragen staan centraal in het werk van Saskia Epping als manager van het Health Team bij YoungCapital. Samen met haar team trainen en faciliteren zij zowel interne collega’s als alle uitzendkrachten. Saskia en haar team bieden hun collega’s tools en interventies waar zij zelf mee aan de slag kunnen, en die zij op hun beurt weer kunnen gebruiken in hun begeleiding van uitzendkrachten. Zo houden we iedereen die bij YoungCapital happy, healthy en connected!

De wisselwerking tussen groepen en het individu is iets wat Saskia altijd heeft geboeid. Dat begon al op de middelbare school en bij de dansvereniging waar zij jarenlang lesgaf. In haar studies Toegepaste Psychologie en Occupational Health Psychology heeft Saskia die interesse verder uitgediept. Een gezonde interactie tussen groepscultuur en het individu heeft een positief effect op (werk)geluk, gezondheid en productiviteit, en is daarmee in Saskia’s optiek essentieel voor een succesvolle organisatie.

Op basis van deze visie en haar expertise in coaching, positieve psychologie en talentmanagement heeft Saskia in de afgelopen jaren bij YoungCapital het Health Team opgezet, en uitgebouwd, waarmee zij inmiddels zowel intern in de organisatie als extern bij klanten adviseren en ondersteunen waar nodig.

Duur: 60 minuten
Door: Saskia Epping, Health Advisor, Young Capital

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.