Skip to main content

Hoe leiders kunnen inspireren en vitaliseren

Cees Endhoven is HR Directeur bij de Hogeschool van Amsterdam en zet zijn jarenlange ervaringen uit het bedrijfsleven in om te laten zien hoe je vanuit HR toegevoegde waarde levert.

Cees deelt in deze keynote hoe hij omgaat met vraagstukken zoals: Hoe ondersteun je de vitaliteit van meer dan 4000 werknemers en 50.000 studenten? Cees gaat deze uitdaging dagelijks aan als HR Directeur bij de Hogeschool van Amsterdam. In zijn keynote deelt hij ervaringen op het gebied van effectieve vitaliteitsprogramma’s, die mensen inspireren om hun eigen volgende stap te zetten om vitaler te worden.

Letterlijk. Want een van de hoekstenen in Endhoven’s aanpak is om werknemers nieuwe manieren aan te bieden om actief te worden en in beweging te komen. Endhoven deelt zijn ervaringen als HR directeur, zowel vanuit persoonlijke als professioneel perspectief. Hoe word je een rolmodel voor vitaliteit als leider? En hoe bied je nieuwe kansen aan werknemers om vitaal te worden? Ontdekt het tijdens de keynote!

Cees Endhoven heeft gedurende zijn loopbaan vooral gewerkt in het bedrijfsleven bij bedrijven als ING, Sweco en Exact en zit nu voor het eerst in zijn carrière in de onderwijssector. Volgens Endhoven is een belangrijke taak van HR om te weten hoe de organisatie in elkaar steekt en waar behoefte aan is. Hoe doe je dat volgens Cees? Lever toegevoegde waarde en bedenk wie je met jouw diensten helpt!

Tijdens deze keynote krijg je waardevolle best-practices uit de praktijk en

Duur: 60 minuten
Door: Cees, HR Directeur Hogeschool van Amsterdam

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bespaar €100,- op uw ticket

Early bird tickets zijn tot uiterlijk 1 oktober beschikbaar.

Early bird tickets nu beschikbaar

Early Bird tickets zijn beschikbaar. Wees snel want de kaarten zijn bijna uitverkocht!

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Early bird tickets zijn niet meer beschikbaar.

Koop snel een Early Bird ticket voor 1 oktober 2021 en bespaar € 100,-

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.