Skip to main content

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Tinka van Vuuren is Bijzonder hoogleraar Vitaliteitmanagement, Senior Consultant bij Loyalis en staat bekend binnen HR Nederland als de pionier op gebied van vitaliteitmanagement en het Eigen Regie Model.

Waarom is een curatieve en preventieve kijk op vitaliteit niet genoeg? Wat voegt amplitie toe en wat levert dit op voor organisaties en werknemers? En welke interventies zijn hiervoor nodig?

De laatste decennia is er veel aandacht ontstaan voor goed curatief beleid in organisaties en ook preventie begint geleidelijk aan terrein te winnen. Maar toch is dit volgens bijzonder hoogleraar Tinka van Vuuren niet genoeg. Zij pleit voor de kracht van ‘amplitie’: niet alleen oog hebben voor (preventie van) ziekten of zwakten, maar juist ook aandacht brengen naar mensen die (nog) beter kunnen functioneren. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden, aldus Tinka van Vuuren.

Tinka vertelt tijdens dit live diepte-interview over de bijzondere wetenschap van amplitie, de nieuwste interventies die amplitie mogelijk maken — bijvoorbeeld met zelfleiderschap — en wat volgens haar de belangrijkste ontwikkelingen zijn om in de gaten te houden de komende jaren. Schuif aan voor een vitaliserend gesprek met een van de belangrijkste voorlopers in Nederland op het gebied van vitaliteit.

Tinka van Vuuren is als Bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement verbonden aan de Open Universiteit Nederland en werkt als Senior Consultant bij Loyalis. Onder HR professionals en coaches staat zij bekend als pionier op het gebied van integraal vitaliteitmanagement en nieuwe interventies zoals het Eigen Regie model.

Tijdens dit diepte interview krijg je toegang tot Tinka’s enorme bron van kennis en kun je ook jouw vragen live aan haar stellen.

Duur: 60 minuten
Door: Tinka van Vuuren, Bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement, Open Universiteit Nederland

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.