Skip to main content

Muzikale Visualisatie-meditatie

Welkom bij dag 6 van de Nationale Conferentie Vitaliteit.

Vandaag hebben we Michelle de Bruijn te gast, een ervaren self-mastery trainer en coach, die ons door een vitaliserende visualisatie met muziek zal begeleiden. Met deze zogenaamde Silent State optredens creƫerde Michelle visualisatie-meditatieconcerten op iconische plekken in de wereld om momenten van rust en reflectie in een hectisch tijd te brengen. Ze begeleidde concerten voor o.a in het Rijksmuseum, Down The Rabbit Hole en Disney. Inmiddels hebben al meer dan 15.000 mensen deze diepe transformative ervaring meegemaakt.

Deze visualisaties in combinaties met hedendaagse muziek deed zelfs de mannen in pak op de Zuidas hun scepsis over spiritualiteit ontdooien. Naast dat Michelle voor zalen met duizend man op een festival heeft gestaan en binnenkort op burning man,geeft zij ook concerten in de corporate wereld.

Na de vitaliserende dagopening begeleiden Thijs en Bas je door het programma van deze dag met inspirerende NEV Talks, vooraanstaande keynote sprekers en prikkelende panels.

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.