Nationale Conferentie Vitaliteit 2022

headliners

Samen met toonaangevende partners en leidende experts een 2-daags vitaliteit festival vol met de belangrijkste topexperts en inspirerende programma onderdelen. Het Lowlands van vitaliteit.

De conferentie bestaat uit een sterke mix van persoonlijke, interactieve en verbindende ervaringen. Netwerk met professionals, laat je inspireren gedurende keynotes, praat mee tijdens paneldiscussies, profiteer van de beste inzichten, waardevolle cases en nieuwste innovaties tijdens één van de vele workshops. Welkom bij de Nationale Conferentie Vitaliteit!

Vitaliteit is hét onderwerp dat alle organisaties op dit moment bezighoudt. En terecht! Want vitale mensen zijn energieker, innovatiever, meer bevlogen en actiever betrokken in hun (werk)leven.

Op 3 & 4 november 2022 wordt je volledig bijgepraat op het gebied van de nieuwste innovaties en trends op het gebied van vitaliteit en welzijn. Waar vitaliteit hét onderwerp is dat alle organisaties bezighoudt, is deelname aan de Nationale Conferentie Vitaliteit een must voor elke professional en organisatie. De specialisten van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit hebben dit jaar een dynamisch programma gecureerd op basis van vier thema’s.

Koop een ticket

Bekijk andere nieuws updates