Nationale Conferentie Vitaliteit blikt terug op inspirerende ervaringen van vorig jaar
4

Het is met groot genoegen dat we terugkijken op de Nationale Conferentie Vitaliteit van vorig jaar en enkele hartverwarmende reacties willen delen van deelnemers die ons hebben geïnspireerd en gemotiveerd. De conferentie was een groot succes dankzij de enthousiaste bijdragen van sprekers en de actieve betrokkenheid van alle deelnemers.

Linda Mostert, Adviseur gedrag en verandering bij YNNO, deelde haar waardering en enthousiasme voor de conferentie. Ze sprak haar dank uit voor de “mooie sessies” die ze had bijgewoond en benadrukte dat ze van plan was om enkele van deze sessies opnieuw te beluisteren. Ze prees de kwaliteit van de presentaties en merkte op dat er “echte pareltjes” tussen zaten. Haar oprechte dankbaarheid was voelbaar en we zijn verheugd dat we een positieve bijdrage hebben kunnen leveren aan haar vitaliteit en kennis.

Ook Christa Thomasse, werkzaam bij Customer Support bij TÜV Nederland, deelde haar waardering voor de conferentie. Ze beschreef de sessies als “heel goed voor mijn eigen vitaliteit en bevlogenheid.” Haar woorden getuigen van het inspirerende karakter van de conferentie en de impact die het had op de deelnemers. Ze benadrukte ook het belang van het besef dat er “zoveel mensen zijn die een bijdrage leveren aan de vitaliteit van de wereld.” Deze reflectie onderstreept de kracht van collectieve inspanningen om een positieve verandering teweeg te brengen.

De Nationale Conferentie Vitaliteit is verheugd om zulke positieve feedback te ontvangen van deelnemers. Het is ons doel om een platform te bieden waar kennis wordt gedeeld, inspiratie wordt opgedaan en waardevolle verbindingen worden gelegd die bijdragen aan de vitaliteit van individuen en de samenleving als geheel.

We danken alle deelnemers, sprekers en partners voor hun betrokkenheid en bijdragen aan het succes van de voorgaande edities van de Nationale Conferentie Vitaliteit. We kijken uit de Conferentie van dit jaar, waar we samen verder kunnen bouwen aan een vitale en bevlogen gemeenschap. Samen kunnen we blijven bijdragen aan een gezondere en meer vitale wereld!

Koop nu je tickets voor dit jaar, op 27 november!

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer