Navigeer succesvol door generaties met Sabine van Egeraat's workshop: Iedereen aan Boord!
Templates NCV + NEV ACADEMY Instagram + Website (11)

Beste Lezers,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Nationale Conferentie Vitaliteit een bijzondere workshop zal presenteren die u zal helpen om harmonieus door de generaties te navigeren. Maak kennis met Sabine van Egeraat en haar meeslepende workshop “Generatie Z, Y en X – Iedereen aan Boord!” Een kans die u niet wilt missen!

Over Sabine van Egeraat: Sabine van Egeraat is een visionair die zich heeft toegelegd op het begrijpen en verbinden van verschillende generaties op de werkvloer. Met jarenlange ervaring in talentontwikkeling is Sabine een expert die de dynamiek begrijpt van verschillende leeftijdsgroepen en hoe ze effectief kunnen samenwerken.

De Workshop: Iedereen aan Boord!: In deze boeiende workshop zal Sabine van Egeraat u meenemen op een reis door de verschillende generaties – Z, Y en X – en hoe ze in harmonie kunnen samenwerken. U zult praktische inzichten krijgen in hoe u uw team kunt aansturen, motiveren en versterken, ongeacht de leeftijdsverschillen.

Wat u kunt verwachten:

  • Een diepgaand begrip van de kenmerken en waarden van verschillende generaties.
  • Praktische strategieën om generatiekloven te overbruggen en een inclusieve werkomgeving te creëren.
  • Inzichten in hoe u de sterke punten van elke generatie kunt benutten om synergie te creëren.
  • Tips om communicatiebarrières te doorbreken en effectief samen te werken.

Waarom u dit niet wilt missen: De workshop van Sabine van Egeraat biedt u waardevolle instrumenten om een diverse en multi-generatieve werkomgeving te beheren. Door het begrijpen van de unieke eigenschappen van elke generatie, kunt u een omgeving creëren waarin iedereen wordt gewaardeerd en bijdraagt aan succes.

Bereid u voor op een inspirerende reis: Schrijf u vandaag nog in voor de Nationale Conferentie Vitaliteit en reserveer uw plek voor de workshop “Generatie Z, Y en X – Iedereen aan Boord!” van Sabine van Egeraat. Maak deel uit van deze leerzame ervaring die uw perspectief op generatiemanagement zal veranderen en uw organisatie zal helpen gedijen in een diverse wereld.

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer