Skip to main content

Netwerk event professionals

Naar een conferentie kom je niet alleen om te luisteren, maar ook om nieuwe contacten te leggen en samen na te denken over het vakgebied. En dat kan ook online! Tijdens deze netwerkronde kun je samen met honderden gelijkgestemde professionals, experts en onze daggasten netwerken via Wonder.me. Dankzij dit innovatieve platform kun je net als op traditionele conferenties rondlopen in onze digitale omgeving en binnenlopen bij verschillende gespreksruimtes en stands.

Er zijn ruimtes waar je op basis van thema met elkaar kan netwerken, je kunt rondkijken op een digitale informatiemarkt en je kunt op elk moment andere bezoekers één-op-één aanspreken. Tijdens deze conferentiedag krijg je de link naar onze virtuele netwerkruimte. Wil je jezelf alvast bekend maken met de tool? Probeer het dan vast uit via www.wonder.me

Duur: 60 minuten
Door: Bas Snippert en Thijs Launspach

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.