Skip to main content

NEV Talk – Open voor inschrijving

NEV Talks zijn onze versie van TED Talks, waarbij experts vanuit hun expertise, ervaring of onderzoek hun visie op een vitaler Nederland uiteenzetten. De ene keer bomvol nieuwe inspiratie, een andere keer weer luchtig en vol met humor. Alle NEV talks geven antwoord op de vraag: Wat is jouw idee voor een vitaler Nederland?

De NEV Talks zijn nu open voor inschrijving. Heb jij een waardevol verhaal, case studie, onderzoek, innovatie en/of visie op vitaliteit en de gezondheid van werkzaam Nederland? Mail dan nu je CV, motivatie en een korte beschrijving van je NEV Talk (max 1 A4) naar daniel@expertisecentrumvitaliteit.nl en wie weet sta jij straks op het podium tijdens de allereerste editie van de Nationale Conferentie Vitaliteit. 

Duur: 30 minuten
Door: Binnenkort bekend!

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bespaar €100,- op uw ticket

Early bird tickets zijn tot uiterlijk 1 oktober beschikbaar.

Early bird tickets nu beschikbaar

Early Bird tickets zijn beschikbaar. Wees snel want de kaarten zijn bijna uitverkocht!

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Early bird tickets zijn niet meer beschikbaar.

Koop snel een Early Bird ticket voor 1 oktober 2021 en bespaar € 100,-

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.