Skip to main content

NEV Talk: Optimale werk-privébalans

Sharief Niamut is Mindfulness Meditatie trainer en oprichter van De Mannencirkel. Tijdens zijn NEV Talk helpt hij je antwoorden te vinden op de veelgestelde vraag: “Hoe bereik ik mijn optimale balans tussen werk en privé?”

Sharief geeft trainingen en retreats in binnen- en buitenland en combineert verschillende technieken in meditatie, ademwerk, koude training en lichaamswerk voor een vitaler en bewuster leven.

Hij lanceerde in 2018 de community demannencirkel.nl, waar mannen in een veilige omgeving hun echte verhaal kunnen delen. Het is zijn missie om mannen te helpen, beter innerlijk te verbinden met zichzelf voor meer groei als man op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

Als deelnemer van deze NEV Talk neemt Sharief je mee in zijn verhaal en methodiek waarbij “emotionele gezondheid” centraal staat. Volgens Sharief is dit een van de belangrijkste uitdagingen voor organisaties in de toekomst.

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.