Skip to main content

NEV Talk: Maak je keuze!

Paul ter Wal wordt internationaal veel gevraagd als inzetbaarheidsexpert, en werk- & gezondheidsarchitect. Hij is al meer dan 20 jaar werkzaam als spreker, consultant en trainer voor managers, HR-directeuren en medewerkers.

Volgens de Gallup Engagement Index voelt wereldwijd maar liefst 87% van de werknemers zich niet betrokken op het werk. Het bedrijfswezen worstelt met de betrokkenheid van medewerkers, wat ernstige en mogelijk langdurige gevolgen heeft voor organisaties. Hier komt de expertise van Paul om de hoek kijken.

Hij werkt aan beide zijden – werkgevers en werknemers – met als doel werkgeluk en loyaliteit te creëren. Zijn concept is gebaseerd op het vinden van de “Non-Negotiables” en de kernwaarden van zowel het individu als het bedrijf. Dit omdat een zeer betrokken personeelsbestand het verschil maakt tussen een bedrijf dat succesvol is en een bedrijf dat worstelt.

Als werknemers betrokken zijn, dan zijn ze ook gepassioneerd, creatief en ondernemend. Hun enthousiasme vormt een voedingsbodem voor groei. Deze medewerkers zijn emotioneel verbonden met de missie en het doel van hun werk. In deze NEV Talk maakt Paul een pleidooi om de “non-negotiables” van het bedrijf te leren kennen, voor medewerkers om te ontdekken wat eigen persoonlijke kernwaarden zijn en deze op een lijn met elkaar zien te krijgen. Dat leidt volgens Paul tot meer betrokkenheid en daarmee tot een hogere productiviteit en winstgevendheid: een vruchtbare keuze!

Paul ter Wal is een vertaler van maatschappelijke trends naar nieuwe afzetgebieden, zoals op het gebied van HR, vitaliteit en inzetbaarheid en gezondheid. In deze NEV Talk brengt Paul tomeloze energie mee en zul je ontdekken hoe Paul zijn kijk op betrokkenheid uitermate goed doordacht heeft en stevig fundeert.

Duur: 60 minuten

Door: Paul ter Wal, Inzetbaarheidsexpert, Gezonde Werkplek Architect & Auteur

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.