"Ontdek het Inspirerende Programma van de Nationale Conferentie Vitaliteit 2023!"
NEV Group 5 (1)

Goed nieuws voor jou!

Het programma van de langverwachte Nationale Conferentie Vitaliteit 2023 is nu beschikbaar op onze website.
Bereid je voor op een dag vol inspiratie, inzichten en praktische tools om jouw kennis en vaardigheden omtrent vitaliteit, HR-vraagstukken en verzuimreductie naar een hoger niveau te tillen.

We hebben een indrukwekkende line-up van gerenommeerde sprekers samengesteld, elk met hun eigen expertise op het gebied van vitaliteit. Van wetenschappers tot HR-directeuren uit het bedrijfsleven en bekende coaches tot succesvolle onderzoekers, onze sprekers zullen jou voorzien van waardevolle kennis en inzichten om niet alleen jouw eigen welzijn, maar vooral die van jouw collega’s te optimaliseren.

Laat je inspireren door de keynote-sessies, waarin visionaire sprekers de nieuwste trends en innovaties op het gebied van vitaliteit met je delen. Ontdek hoe je de groeiende trend in psychisch verzuim een halt kunt toeroepen, hoe je mensgericht preventief beleid implementeert, en hoe je de HR-afdeling volledig verduurzaamt. Op 27 november zullen we jouw perspectief verbreden en je aanzetten tot actie.

Daarnaast bieden we boeiende workshops waar je praktische tools en technieken kunt leren om jouw vitaliteit direct te versterken. Leer van ervaren professionals hoe je stress kunt verminderen, het meeste uit HR Analytics haalt, gezonde gewoonten kunt ontwikkelen en jouw energieniveau kunt optimaliseren. Deze interactieve workshops bieden waardevolle vaardigheden die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven en binnen jouw organisatie.

Mis deze unieke kans niet om te leren van de besten in het veld en jouw kennis en skills omtrent vitaliteit naar nieuwe hoogten te brengen. Bezoek onze website en ontdek het volledige programma.

Schrijf je in en bereid je voor op een dag vol groei, inspiratie en verandering.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Nationale Conferentie Vitaliteit 2023!

Met vitale groeten,

Het Organisatieteam van de Nationale Conferentie Vitaliteit 2023

 

 

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer