Waarom deze conferentie?

Preventie. De nieuwe modus operandi.

De laatste 10 jaar is er veel aandacht gekomen voor stress en burn-out. Een belangrijke stap vooruit. Maar toch is stressreductie niet genoeg om op een duurzame manier onze grootste uitdagingen binnen organisaties aan te gaan. Zodra er symptomen verschijnen, gaan we op zoek naar een effectieve manier van bestrijding en verlichting van deze symptomen. We reageren dan pas zodra de crisis is gearriveerd, bijvoorbeeld in de vorm van burn-out of andere soorten (psychisch) verzuim. Daarom is het belangrijk onze focus te verplaatsen van curatief naar preventief. Met een wereldwijde conferentie nemen we een eerste serieuze stap richting meer vitaliteit door de beste kennis over vitaliteit voor een groot publiek beschikbaar te stellen zodat preventie de nieuwe norm wordt.

HR 2.0. Hoogste tijd voor innovatie!

De laatste jaren is er steeds meer relevante kennis vergaard rondom het tegen gaan van psychische ziektes als burn-out. Steeds meer organisaties buigen zich over vraagstukken omtrent welzijn en vitaliteit bij medewerkers. Ook wij, vanuit het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit, hebben de afgelopen jaren gezien wat verschillende interventies binnen organisatie teweeg kunnen brengen. Maar we zijn er nog lang niet. Daarom vinden wij dat het tijd is voor een boost van innovatie op het gebied van HR analytics, preventief handelen en vitaliteit teweeg te brengen. Deze conferentie is een mooie stap vooruit. Door wereldwijd HR professionals, werkgevers en experts bijeen te laten komen, kunnen we onze krachten bundelen en het verschil maken. Tijd voor verandering!

Wereldwijd kennis delen.

De experts van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit zijn iedere dag druk bezig de nieuwste wetenschappelijke inzichten, theorieën en ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit praktisch en toepasbaar te maken voor de werkzame mens. In ons werk ontmoeten wij daarom experts en professionals uit diverse sectoren die de meest prachtige kennis en ervaringen in huis hebben. Deze conferentie biedt daarom een mooi platform deze kennis en ervaringen te delen met de rest van de wereld. We hebben daarom een breed scala aan professionals samengesteld, ieder met een andere achtergrond, werkzaam in verschillende sectoren: van wetenschappers tot HR professionals en directeuren. We kijken er naar uit u te inspireren op 22 april 2021.

Wie zijn wij

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) bedient toonaangevende bedrijven en organisaties die preventief willen investeren in de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van haar personeel en management. We doen dit door gebruik te maken van structurele oplossingen in de vorm van high end diagnostiek en wetenschappelijke en meetbare interventies dat resulteert in een rendement op menselijk en financieel kapitaal.

Onze interventies zijn gebaseerd op wetenschappelijke frameworks die niet eerder praktisch toegankelijk zijn gemaakt voor de Nederlandse markt. Onze integrale combinatie en toepassing van positieve psychologie, neurobiologie en systeemwetenschap is daarbij uniek. Het NEV brengt zo wetenschappelijk onderzoek, jarenlange praktijkervaring en digitale oplossingen samen om vitaliteit toegankelijk te maken voor werkzaam Nederland.

Het NEV bestaat uit een Academy voor HR professionals, een Learning & Development afdeling die samen met klanten integrale oplossingen ontwikkelen voor duurzame verzuim-reductie en inzetbaarheid en een Health Innovation afdeling die door middel van technologie en wetenschappelijk onderzoek de kwaliteit van onze diensten en producten continu verbetert op kwaliteit en impact.

Wij hebben één missie: Werkzaam Nederland Vitaal en Veerkrachtig maken.

Voor meer informatie ga je naar: nederlandsvitaliteitscentrum.nl

Landelijk Congres Vitaliteit

10.000+ Werknemers vitaler, stressbestendiger en gelukkiger.