360Outspoken

Officiële partner van de Nationale Conferentie Vitaliteit

Wie is 360Outspoken?

360Outspoken is een innovatieve organisatie die zich richt op het ontwikkelen van vernieuwende leerprogramma’s voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze geloven dat gedragsverandering hand in hand gaat met leren en ontwikkeling. Door gebruik te maken van technologie zoals Virtual Reality (VR) en Kunstmatige Intelligentie (AI), streven ze ernaar om professionals te helpen met het ontwikkelen van nieuwe gewoontes aan de hand van effectieve en innovatieve interventies, zowel op individueel als teamniveau. Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

Wat is het gedachtegoed van 360Outspoken?

Zij bieden een nieuwe manier van employee engagement. De focus ligt hierbij op het koesteren van werknemers en hen in hun kracht zetten. De Future of Work kent onzekerheden en goed voorbereide organisaties moeten flexibel en vooral veerkrachtig zijn. Ze hebben innovatieve programma’s ontwikkeld om het mentale welzijn op de werkplek te vergroten en nieuwe leiderschapsvaardigheden te implementeren. Hun AI-machine learning-technologie is in staat om snel en effectief de mentale, emotionele en psychische toestand van individuen en teams te beoordelen, en biedt op maat gemaakte interventies en middelen, waaronder VR programma’s voor stressverlichting en micro-learnings rondom Power Skills. De HR-tool faciliteert HR bij de implementatie en brede data-analyse.

Wat maakt 360Outspoken uniek?

De focus op het gebruik van technologieën zoals VR en AI om gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen maakt 360Outspoken uniek. Ze ontwikkelen hun eigen leermiddelen intern en maken deze beschikbaar via hun platform. Het platform biedt een breed scala aan interactieve online leermodules die medewerkers leren hoe ze mentaal welzijn kunnen integreren in zowel hun werk als hun privéleven. Medewerkers leren niet alleen wat er anders kan of zou moeten, maar ook hoe ze dit kunnen verankeren in hun houding en gedrag. Daarnaast hecht 360Outspoken waarde aan inclusiviteit en diversiteit – dit zie je terug in hun content, productontwikkeling en dienstverlening – en zijn ze sterk betrokken bij de Sustainable Development Goals (SDGs) en dragen zij bij aan SDG 4, waarin gelijke toegang tot kwalitatief onderwijs en levenslang leren wordt bevorderd.

Waarom 360Outspoken als partner voor de Conferentie?

Vanwege hun toewijding aan innovatie en expertise in het bevorderen van persoonlijke en professionele ontwikkeling, hebben wij van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit gekozen om 360Outspoken als partner te verwelkomen voor de Nationale Conferentie Vitaliteit. De unieke combinatie van technologieën zoals Virtual Reality en Kunstmatige Intelligentie, gecombineerd met hun diepgaande begrip van gedragsverandering, sluit naadloos aan bij onze missie om de vitaliteit van individuen te verbeteren. Met hun nadruk op inclusiviteit, positieve psychologie en de mogelijkheid om nieuwe gedragspatronen te ontwikkelen, zien we 360Outspoken als een waardevolle partner die zal bijdragen aan het succes van de conferentie en het bevorderen van een gezonde en veerkrachtige levensstijl.

Links naar 360Outspoken