AFAS

Officiële partner van de Nationale Conferentie Vitaliteit

Wie is AFAS?

AFAS is een Nederlands softwarebedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen en leveren van softwareoplossingen voor bedrijfsprocessen. Het bedrijf is opgericht in 1996 en heeft zijn hoofdkantoor in Leusden, Nederland. AFAS staat vooral bekend om zijn ERP (Enterprise Resource Planning) software, die organisaties helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering, zoals financiën, HR, salarisadministratie, en meer.

Wat is het gedachtegoed van AFAS?

Het gedachtegoed van AFAS is gebaseerd op enkele kernwaarden en principes, waaronder:

  • Klantgerichtheid: AFAS streeft ernaar om klanten te helpen bij het bereiken van succes en groei door middel van hun softwareoplossingen. Ze luisteren naar de behoeften van klanten en proberen voortdurend hun producten te verbeteren op basis van feedback.

  • Innovatie: AFAS investeert in continue innovatie om ervoor te zorgen dat hun software up-to-date blijft en kan inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften en technologische ontwikkelingen.

  • Vertrouwen en transparantie: AFAS hecht veel waarde aan vertrouwen en openheid in relaties, zowel met klanten als medewerkers. Ze streven naar lange-termijnrelaties met klanten en streven naar integriteit in al hun activiteiten.

  • Maatschappelijke betrokkenheid: AFAS is ook betrokken bij maatschappelijke initiatieven en ondersteunt goede doelen, wat een integraal onderdeel is van hun bedrijfscultuur.

Wat maakt AFAS uniek?

AFAS onderscheidt zich door zijn diepe wortels in de Nederlandse markt en begrip van lokale zakelijke behoeften, het aanbieden van geïntegreerde softwareoplossingen die diverse bedrijfsprocessen efficiënt kunnen beheren, het aangaan van langdurige relaties met klanten en investeren in voortdurende productontwikkeling en ondersteuning, en hun sterke betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven en goede doelen, wat hen kenmerkt als een bedrijf dat zich richt op meer dan alleen winst.

Waarom AFAS als partner voor de Conferentie?

Wij hebben AFAS gekozen als partner voor de Nationale Conferentie Vitaliteit vanwege hun bewezen staat van dienst als een toonaangevend Nederlands softwarebedrijf met diepgaande lokale expertise. De geïntegreerde softwareoplossingen van AFAS kunnen essentiële aspecten van onze conferentie ondersteunen, zoals het beheer van administratieve processen en de naadloze coördinatie van verschillende elementen. Hun sterke toewijding aan lange-termijnrelaties en voortdurende innovatie sluit naadloos aan bij onze visie op duurzame vitaliteit en groei. Bovendien is de maatschappelijke betrokkenheid van AFAS een belangrijke factor, aangezien ze zich inzetten voor bredere gemeenschapsinitiatieven, wat perfect past bij ons streven naar een gezondere samenleving. Samen met AFAS als partner kunnen we een conferentie organiseren die niet alleen informatief en inspirerend is, maar ook efficiënt en betrokken bij het welzijn van mensen en organisaties.

Links naar AFAS