Kana

Officiële partner van de Nationale Conferentie Vitaliteit

Wie is Kana?

Kana is een organisatie die zich bezighoudt met stressmanagement en mindsetontwikkeling. Ze bieden opleidingen en tools aan, zoals Kana Virtual Reality en Kana Daily Life, om mensen te leren hoe ze stress effectief kunnen gebruiken en beheersen. Het doel is om van stress een positieve kracht te maken en gezonde stressritmes te creëren.

Wat is het gedachtegoed van Kana?

Het gedachtegoed van Kana draait om het idee dat stress vermijden niet mogelijk is, omdat het een natuurlijk onderdeel van het leven is. In plaats van stress te reduceren, wil Kana mensen helpen om handig te worden met stress. Ze geloven dat stress, wanneer op de juiste manier beheerd, kan leiden tot gezondheid, vitaliteit en verbeterde prestaties. Het belangrijkste is het ontwikkelen van een positieve stressmindset.

Wat maakt Kana uniek?

Wat Kana uniek maakt, is hun benadering van stressmanagement. Ze combineren wetenschappelijke kennis met innovatieve tools, zoals Virtual Reality en biofeedback, om mensen te helpen stress te begrijpen en effectief te beheren. Kana biedt opleidingen aan voor professionals om Kana Specialist te worden en cliënten te begeleiden bij het verbeteren van hun stresscadans. Ze creëren een community van Kana Specialisten en benadrukken de waarde van groeimindset en toekomstgericht denken. Kana streeft ernaar stress om te zetten in een superkracht en mensen in controle te laten zijn over hun stressrespons.

Waarom Kana als partner voor de Conferentie?

Wij hebben Kana als partner gekozen voor de Nationale Conferentie Vitaliteit vanuit het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit vanwege hun unieke en baanbrekende benadering van stressmanagement en mindsetontwikkeling. Kana’s expertise en innovatieve tools, zoals Kana Virtual Reality, bieden een waardevolle aanvulling op ons programma en helpen deelnemers op een praktische manier inzicht te krijgen in stress en vitaliteit. Hun wetenschappelijk onderbouwde aanpak, gecombineerd met gamification en biofeedback, sluit naadloos aan bij ons streven om deelnemers te voorzien van praktische kennis en vaardigheden op het gebied van vitaliteit. Kana’s focus op het transformeren van stress in een positieve kracht en het creëren van gezonde stressritmes resoneert sterk met ons doel om de vitaliteit van individuen en organisaties te bevorderen. Samen met Kana kunnen we onze deelnemers voorzien van waardevolle inzichten en tools om vitaler en veerkrachtiger te worden.

Links naar Kana