Meereffect

Officiële partner van de Nationale Conferentie Vitaliteit

Wie is Meereffect?

Meereffect is een trainingsbureau gespecialiseerd in slimmer werken en communiceren, dat opgericht is bijna 20 jaar geleden. Het is dé expert op dit gebied in de Benelux en heeft duizenden deelnemers getraind. Het bedrijf is ontstaan uit eigen enthousiasme voor een effectieve en toekomstbestendige manier van werken. Met gecertificeerde trainers en een focus op productiviteit en plezier in het werk, streven ze ernaar zo veel mogelijk kenniswerkers te helpen hun doelen te bereiken.

Wat is het gedachtegoed van Meereffect?

Meereffect’s gedachtegoed draait om het idee dat kenniswerkers dagelijks geconfronteerd worden met een overvloed aan informatie en taken. Het traditionele antwoord, harder werken en langer doorgaan, verergert echter vaak stress en werkdruk. In plaats daarvan promoot Meereffect het idee van ‘minder inspanning, meer gedaan krijgen’. Ze benadrukken dat focus op wat werkelijk belangrijk is, leidt tot meer effectiviteit. Door bewuste keuzes te maken en doelgericht te werken, kunnen mensen zowel productiever als ontspannen zijn.

Wat maakt Meereffect uniek?

Wat Meereffect uniek maakt, is hun praktische en doordachte aanpak. Ze bieden trainingen en methodologieën, zoals Getting Things Done en Streamline Certified, die niet alleen inzichten geven, maar ook direct toepasbaar zijn. De focus ligt op het integreren van slimmere werkpraktijken in zowel professioneel als persoonlijk leven. Hun gecertificeerde trainers zijn zowel ervaren als enthousiast, en deelnemers waarderen hun methodiek met een 9 of hoger. Dit alles met als doel om kenniswerkers te helpen balans te vinden, doelen te bereiken en met meer plezier en effectiviteit te werken.

Waarom Meereffect als partner voor de Conferentie?

De keuze van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit om Meereffect als partner te selecteren voor de Nationale Conferentie Vitaliteit is gebaseerd op Meereffect’s bewezen toewijding aan het optimaliseren van individuele en collectieve welzijn. De grondige ervaring van Meereffect in het faciliteren van slimmere werkmethoden en doelgerichte benaderingen sluit naadloos aan bij ons streven om vitaliteit te bevorderen binnen zowel professionele als persoonlijke sferen. De praktische en doordachte aanpak van Meereffect, evenals hun expertise in het helpen van kenniswerkers om productiever te zijn met minder inspanning, zal onze conferentie verrijken met waardevolle inzichten en praktische tools. Door Meereffect als partner te verwelkomen, anticiperen we op een conferentie die niet alleen inspirerend zal zijn, maar ook de deelnemers zal voorzien van bruikbare strategieën om hun vitaliteit te verbeteren en een gebalanceerde levensstijl na te streven.

Links naar Meereffect