De Nationale Conferentie Vitaliteit 2024 komt eraan!

Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Officiële partner van de Nationale Conferentie Vitaliteit

Wie is het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV)?

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) is een gespecialiseerd centrum dat zich richt op slimme metingen, wetenschappelijke analyses en evidence-based interventies voor werkzaam Nederland. Ze ontwikkelen oplossingen gebaseerd op positieve psychologie, interpersoonlijke neurobiologie en systeemwetenschap en combineren deze met praktische toepassingen en slimme technologie om vitaliteit te bevorderen.

Wat is het gedachtegoed van het NEV?

Het gedachtegoed van het NEV is gebaseerd op een wetenschappelijke benadering, waarbij ze preventieve en integrale metingen en interventies inzetten om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren. Ze geloven in data-gedreven investeringen en benadrukken het belang van evidence-based praktijken in een markt waar losse diensten en niet-onderbouwde interventies de norm zijn geworden.

Wat maakt het NEV uniek?

Wat het NEV uniek maakt, is hun focus op wetenschappelijk onderbouwde methodieken, zoals het Job Demands-Resources Model, om diepgaand inzicht te krijgen in werkkenmerken en stressfactoren. Ze onderscheiden oorzaak en gevolg, benaderen vitaliteit integraal en mensgericht, en streven naar duurzame resultaten in samenwerking met hun klanten. Bovendien bieden ze een breed scala aan diensten en producten op maat, met als doel organisaties te ondersteunen bij het opbouwen van expertise op het gebied van vitaliteit.

Waarom het NEV de conferentie organiseert

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) heeft de eer om de Nationale Conferentie Vitaliteit te organiseren vanuit onze diepgewortelde toewijding aan het bevorderen van vitaliteit en welzijn op de werkplek in Nederland. Ons streven is om onze expertise en wetenschappelijk onderbouwde benadering te delen met een breed publiek van professionals, organisaties en belanghebbenden die zich inzetten voor het welzijn van medewerkers. Door deze conferentie te organiseren, willen we een platform bieden voor kennisuitwisseling, inspirerende inzichten en praktische strategieën die deelnemers kunnen helpen bij het versterken van vitaliteitsinitiatieven binnen hun organisaties. Onze missie is om een positieve impact te maken op de arbeidsmarkt in Nederland, en de Nationale Conferentie Vitaliteit is een belangrijk middel om deze missie te verwezenlijken.

Links naar het NEV