TopState

Officiële partner van de Nationale Conferentie Vitaliteit

Wie is TopState?

TopState trainingen is een expert op het vlak van persoonlijk energiemanagement en weet het energieniveau binnen organisaties te toetsen en naar een hoger plan te tillen. Met de bewezen TopState® methodiek wordt de wetenschap van de biochemie en het brein direct gekoppeld aan de dagelijkse praktijk. Het is onze missie om werkend Nederland energiek, vitaal en veerkrachtig te maken en hier een toonaangevende rol in te spelen.

Wat is het gedachtegoed van TopState?

Energie is de basis van veerkrachtige medewerkers. Met voldoende energie zijn professionals niet alleen fysiek en mentaal sterker, ze hebben grip op hun (persoonlijk) leiderschap, emoties, communicatie, gedrag en prestaties. Geen onbekend verhaal, maar waar deze energie precies vandaan komt en hoe je hier gemakkelijk controle over kunt krijgen is dat wel. TopState Trainingen heeft de expertise in huis om de wetenschappelijke kennis achter energie, de biochemische en breinprocessen, praktisch te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Professionals krijgen hiermee de regie over hun hoeveelheid energie (weer) in handen en ontdekken daarbij zelf hun verantwoordelijkheden.

Wat maakt TopState uniek?

  • Wetenschappelijke onbenutte kennis van het brein en biochemie vertaalt naar de dagelijkse praktijk.
  • Deelnemers zelf de regie geven over hun fysieke en mentale welzijn en daarmeeook op hun prestaties en werkgeluk
  • Geen voorgekauwde adviezen, maar actieve toepassing van systeemleer.
  • Preventieve benadering boven curatieve oplossingen.
  • Positieve en praktische aanpak.
  • (Blended) trainingen met een evenwichtige mix van theorie en praktijk.
  • Ervaren trainers van topniveau met jarenlange expertise.
  • Toegankelijke online leeromgeving (TopState Academy) met aanvullend lesmateriaal.

Waarom TopState als partner voor de Conferentie?

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit heeft met overtuiging TopState als partner gekozen voor de Nationale Conferentie Vitaliteit vanwege de diepgaande expertise en toewijding van TopState op het gebied van energiemanagement en vitaliteit. De filosofie en bewezen methodologie van TopState sluiten naadloos aan bij ons streven om een transformatie teweeg te brengen in de manier waarop mensen hun energie begrijpen, beheren en benutten voor verbeterde prestaties en welzijn. TopState’s onderscheidende aanpak en bewezen resultaten maken hen een ideale partner om onze conferentie te verrijken met waardevolle inzichten, praktische tools en inspirerende verhalen die een blijvende impact zullen hebben op de vitaliteit van individuen en organisaties.

Links naar TopState