Afsluiting

Wie zijn Bas, Daniel & Thijs?
Daniel Krikke is initatiefnemer en organisatiespecialist bij het NEV, Thijs Launspach psycholoog, schrijver en co-host van het NCVsamen met Bas Snippert, vitaliteitexpert bij het NEV.

Wat is er bijzonder aan dit programma onderdeel? 
We sluiten de tweede dag af samen met de initatiefnemer en hosts van het programma. Tijdens dit laatste panel gaan Daniel, Thijs & Bas in gesprek met de deelnemers om de oogst binnen te halen van de conferentie. Volledig in de geest van ‘samen maken we het verschil’, sluiten we de conferentie samen af en bepalen we samen de grootste lessen van deze conferentie.

Na de conferentie zullen we deze resultaten publiceren en breed delen met werkzaam Nederland. Zorg dus dat je erbij bent zodat je ook jouw stem mee kan geven voor een vitaler Nederland!

Koop een ticket

Bekijk andere programma onderdelen

Marcel Tol - Baken5

Parallelsessie #3: CapaFiteit

Wie is Marcel Tol? Marcel Tol is directeur van Baken 5 Risicobeheersers B.V. in Purmerend. Hij is bedrijfskundige, waarbij hij bedrijven begeleid/ondersteunt/adviseert in strategische en

Lees verder

Pauzemeditatie

Wie is Femke Bakker? Dr. Femke Bakker is als internationaal meditatiedocent te vinden op de populaire meditatieapp Insight Timer. Ze is ook als universitair docent

Lees verder