Parallelsessie #6: De kracht van mannelijke kwetsbaarheid binnen organisaties

De kracht van kwetsbaarheid.

Wie is Sharief Niamut?
Sharief Niamut is coach, trainer en oprichter van De Mannencirkel. Hij geeft trainingen en retreats in binnen- en buitenland en combineert verschillende technieken in meditatie, ademwerk, koude training en lichaamswerk voor een vitaler en bewuster leven.

Hij lanceerde in 2018 de community demannencirkel.nl, waar mannen in een veilige omgeving hun echte verhaal kunnen delen. Het is zijn missie om mannen te helpen, beter innerlijk te verbinden met zichzelf voor meer groei als man op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

Wat is er bijzonder aan dit programma onderdeel? 
Als deelnemer van deze NEV Talk neemt Sharief je mee in zijn verhaal en methodiek waarbij “emotionele gezondheid” centraal staat. Volgens Sharief is dit een van de belangrijkste uitdagingen voor organisaties in de toekomst.

Wat kun jij leren van dit programma onderdeel?
Sharief kan je als geen ander de kracht van verbondenheid uitleggen. Maar nog belangrijker, kan hij het je vooral laten ervaren. In deze masterclass maak je kennis met praktische manieren om direct meer verbinding met jezelf te ervaren, om vervolgens ook meer verbinding met anderen te kunnen maken. Een ervaring die je niet mag missen!

Bekijk andere programma onderdelen