Parallelsessie #6: De kracht van mannelijke kwetsbaarheid.

Wie is Sharief Niamut?
Sharief Niamut is coach, trainer en oprichter van De Mannencirkel. Hij geeft trainingen en retreats in binnen- en buitenland en combineert verschillende technieken in meditatie, ademwerk, koude training en lichaamswerk voor een vitaler en bewuster leven.

Hij lanceerde in 2018 de community demannencirkel.nl, waar mannen in een veilige omgeving hun echte verhaal kunnen delen. Het is zijn missie om mannen te helpen, beter innerlijk te verbinden met zichzelf voor meer groei als man op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

Wat is er bijzonder aan dit programma onderdeel? 
Als deelnemer van deze NEV Talk neemt Sharief je mee in zijn verhaal en methodiek waarbij “emotionele gezondheid” centraal staat. Volgens Sharief is dit een van de belangrijkste uitdagingen voor organisaties in de toekomst.

Wat kun jij leren van dit programma onderdeel?
Sharief kan je als geen ander de kracht van verbondenheid uitleggen. Maar nog belangrijker, kan hij het je vooral laten ervaren. In deze masterclass maak je kennis met praktische manieren om direct meer verbinding met jezelf te ervaren, om vervolgens ook meer verbinding met anderen te kunnen maken. Een ervaring die je niet mag missen!

Koop een ticket

Bekijk andere programma onderdelen

Afsluiting Dag 1

In deze afsluiting halen Bas & Daniel de oogst op van de eerste dag en geven daarbij samenvatting van de belangrijkste lessen van vandaag. Vanuit

Lees verder

Curatie, preventie amplitie

Wie is Wilmar Schaufeli? Prof. dr. Wilmar Schaufeli is emeritus hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie in Utrecht en Leuven (België) en heeft een eigen organisatieadviespraktijk (www.3ihc.nl).

Lees verder