Pauzemeditatie

Optimale balans.

Wie is Femke Bakker?
Dr. Femke Bakker is als internationaal meditatiedocent te vinden op de populaire meditatie-app Insight Timer. Ze is ook als universitair docent verbonden aan Universiteit Leiden, waar ze lesgeeft in en onderzoek doet naar (politiek) leiderschap, besluitvorming en politiek gedrag vanuit een psychologisch perspectief.

Als meditatiedocent heeft Femke op Insight Timer wereldwijd al bijna 200.000 meditatiestudenten begeleid, via  geleide meditaties, cursussen, live workshops en wekelijkse (vrij toegankelijke) Live Meditaties. Ze leert haar meditatiestudenten dat meditatie een instrument kan zijn dat krachtig ingezet kan worden om als individu te kunnen leren en groeien in het leven, en om bovendien de interactie met anderen, in welke context dan ook, gemakkelijker én authentieker te maken

Wat is er bijzonder aan dit programma onderdeel? 
Femke zet haar ervaringen als meditatiedocent én als wetenschappelijk onderzoeker in om bewustzijn te creëren voor de unieke diversiteit van elk individu. Femke’s boodschap vandaag is dat mediteren makkelijk en aangenaam zou moeten zijn. Ze helpt je de snelste manier te vinden om zelf te ontdekken wat de voordelen van meditatie zijn.

Wat kun jij leren van dit programma onderdeel? 
Naast het ervaren van een mindful moment helpt dit onderdeel je lichaam en geest weer optimaal in balans te komen voor het vervolgen van deze conferentiedag. En het inspireert je mogelijk om vaker een moment van rust in te bouwen met de handige mindfulnessoefeningen die je leert van Femke.

Bekijk andere programma onderdelen