Samen maken we het verschil in vitaliteit

Het belang van interacties, gezonde relaties en vitaal leiderschap binnen organisaties.

Wie zijn Bas Snippert, MSc & Daniel Krikke?
Bas Snippert, MSc is stress- en vitaliteitsexpert. Hij is onder andere werkzaam als coach, trainer en Hoofd Leren & Ontwikkelen bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit. Hij ontwikkelt en verzorgt vitaliteitprogramma’s vanuit de interpersoonlijke neurobiologie, positieve psychologie en systeemwetenschap. Naast zijn werkzaamheden met organisaties en teams ondersteunt hij mensen individueel bij het verwerken van (traumatische) stress en burn-out.

Daniël Krikke is oprichter van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) en gespecialiseerd in organisatievitaliteit. Vanuit het NEV ondersteunt Daniel organisaties en bedrijven grip te krijgen op de oorzaken van verzuim, verloop en werkdruk om vervolgens resultaatgerichte investeringen te doen in vitaliteit. Daniel heeft zich met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit gestort op de stress en burn-out epidemie om samen met zijn team Nederland stressbestendig en vitaal te maken.

Wat is er bijzonder aan dit programma onderdeel? 
We gaan zorgen dat je met energie begint aan de eerste conferentiedag. Het wordt een andere dagopening dan je gewend bent van een conferentie: geen lange inleiding van de organisatie en dagvoorzitter, maar direct aan de slag met de focus op ‘samen maken we het verschil’.

Wat kun jij leren van dit programma onderdeel? 
Bas en Daniel nemen je tijdens deze dagopening mee in het programma en doen gelijk een aantal korte en krachtige activiteiten met de deelnemers, om vitaal aan deze dag te beginnen. Het zijn oefeningen die je ook kunt gebruiken tijdens je werk en om samen met collega’s vitaal aan het werk te blijven.

Bekijk andere programma onderdelen