Sustainable Work

Duuzaamheid van het werk (Sustainable Work) als sleutel tot succes voor vitaliteit, inclusiviteit en werkgeluk

Wie zijn Maureen Berkhout en Sanne Welzen?
Maureen Berkhout is expert op het gebied van Sustainable Work, Wellbeing en Employee Experience. Vanuit haar drijfveren en ervaring helpt zij organisaties om de integrale Wellbeing te verhogen. Dit doet zij onder andere als mede-oprichter van de Wellbeing Community, die wordt georganiseerd door Deloitte, TNO en Zilveren Kruis. Hierin delen vooruitstrevende organisaties best practices, innovatie en inspiratie met elkaar op het gebied van Wellbeing.

Sanne Welzen brengt als Partner bij Deloitte Consulting meer dan 20 jaar ervaring in organisatieadvies rondom complexe bedrijfstransformaties. Hij is gespecialiseerd in het snijvlak tussen HR en technologie, waarbij hij vanuit zijn passie inzoomt op het centraal stellen van de mens in organisaties. Vanuit zijn creatieve denkwijze en pragmatische aanpak deelt hij zijn expertise rondom Sustainable Work, integraal Talent Management en Future of Work.

Wat is er bijzonder aan dit programma onderdeel?
Organisaties dragen steeds meer bij aan een duurzame toekomst. Hierbij wordt in eerste instantie gericht op milieudoelstellingen, maar hoe kunnen we deze focus doortrekken naar het werk zelf? Oftewel; kunnen we Sustainable Work creëren? Want als de werkzaamheden, de medewerkers en de werkomgeving niet duurzaam zijn, hoe kan de organisatie dat dan zijn?

Maureen en Sanne delen innovatief gedachtengoed waarbij zij Sustainable Work centraal stellen als drijver voor vitaliteit, inclusiviteit en werkgeluk.

Hierbij gaan zij in op de vraagstukken:

  • Hoe maak je de vertaalslag naar het integreren van duurzaamheid in de werk context?
  • Hoe kun je dit toepassen op werkzaamheden, talent & performance management, leiderschap en de werkomgeving?
  • Hoe realiseer je een cultuur waarin Sustainable Work volledig is ingebed?

 

Aan de hand van concrete interventies en best practices vanuit Deloitte zullen Maureen en Sanne bovenstaande vragen beantwoorden.

Wat kun je leren?
Tijdens deze keynote nemen we een duik in de wereld van Sustainable Work. Wil jij theoretische inzichten en concrete voorbeelden om Sustainable Work te integreren in jouw organisatie? Meld je dan aan voor de keynote van Maureen Berkhout en Sanne Welzen.

Bekijk andere programma onderdelen

Nooit meer doen alsof

Wie is Aukje Nauta? Aukje Nauta is spreker, schrijver en psycholoog. Haar jongste boek is Nooit meer doen alsof. Eerder schreef ze managementboeken als Tango

Lees verder