Samen sterk voor een vitaal Nederland

Wilt u een toekomstbestendige organisatie?

Staat duurzame inzetbaarheid hoog op uw agenda? Dan is dit hét evenement voor uw als professional. Wilt u met uw team, afdeling en/of met u hele organisatie de conferentie bijwonen? Neem dan contact op en ontvang tot wel 50% groepskorting.

BRUG TUSSEN WETENSCHAP EN PRAKTIJK.

De NCV biedt jou een compleet beeld van de huidige trends en innovaties op het gebied van (werk)geluk, gezondheid en vitaliteit. Dit doen wij door de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen naast de best-practices uit de praktijk te plaatsen. Zo kun jij optimaal leren van alles wat er op het gebied van welzijn en vitaliteit gebeurt en ontwikkeld wordt en kun je ervaren hoe dit voor jouw organisatie het beste toepasbaar is.

PROFESSIONALISERING VAN HET VITALITEITSBELEID BINNEN ORGANISATIES.

Waarom komen mensen op het werk soms zo lastig in beweging? Wat is nou toch die dieperliggende reden dat veel werkenden te weinig bezig zijn met hun duurzame inzetbaarheid? En vooral: hoe zou je dit fundamenteel anders kunnen organiseren? Tijdens de NCV krijg je concrete handvatten hoe jij de waardecreatie van HR in jouw organisatie kunt vergroten en echt de vertaalslag kunt maken naar strategisch HR-beleid waarin de mens écht centraal staat en duurzaam inzetbaar blijft.

NIEUWSTE INNOVATIES BINNEN GEZONDHEIDSMANAGEMENT EN HR.

Tijdens de conferentie verrassen wij je met de nieuwe inzichten en innovaties. Zo nemen wij je mee in de transitie van curatie naar preventie naar amplitie. Je leert hoe organisaties en teams in een opwaartse spiraal komen van meer welzijn, vitaliteit en bevlogenheid. Maar ook hoe beleid op maatschappelijk verantwoord ondernemen, neurodiversiteit en systemisch meten en analyseren de weerbaarheid en vitaliteit van medewerkers positief beïnvloeden.

VERDIEPENDE VAKKENNIS VOOR PROFESSIONALS.

Laat je als professional inspireren en uitdagen om anders te kijken naar je eigen denkbeelden op het gebied van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid. Leer van de diverse wetenschappers en ervaringsdeskundigen hoe je het hoofd koel houdt in een wereld van prestatiedruk, geluks-terreur en idioot hoge verwachtingen. Wat is de kracht van verbondenheid? Grijp nu de kans om het zelf te ervaren!

OMDAT ONZE VITALITEIT EN GEZONDHEID BELANGRIJKER IS DAN OOIT.

Vitaliteit is hét onderwerp dat alle organisaties op dit moment bezighoudt. En terecht! Want vitale mensen zijn energieker, innovatiever, meer bevlogen en actiever betrokken in hun (werk)leven.

Op 3 & 4 november 2022 wordt je volledig bijgepraat op het gebied van de nieuwste innovaties en trends op het gebied van vitaliteit en welzijn. Waar vitaliteit hét onderwerp is dat alle organisaties bezighoudt, is deelname aan de Nationale Conferentie Vitaliteit een must voor elke professional en organisatie. De specialisten van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit hebben dit jaar een dynamisch programma gecureerd op basis van vier thema’s.

Download het programma

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Mailing

Koop een ticket

Bekijk andere nieuws updates