Save the date!
logo-std

De derde editie van de Nationale Conferentie Vitaliteit 2023 vind dit jaar plaats op 27 november, en we zijn er helemaal klaar voor om jou een onvergetelijke dag vol inspiratie en kennis te bieden. De afgelopen jaren waren voor iedereen een uitdaging, maar we hebben niet stilgezeten en zijn druk bezig geweest met het samenstellen van een fantastisch programma voor jou en andere professionals die geïnteresseerd zijn in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we dit jaar voor het eerst op locatie zijn, namelijk in het indrukwekkende Planetarium Meeting Center in Amsterdam. Deze locatie biedt ons de mogelijkheid om onze deelnemers in een fysieke omgeving te verwelkomen en samen te genieten van het evenement.

Naast een dag vol inspirerende sprekers en praktische workshops, willen we benadrukken dat netwerken dit jaar belangrijker zal zijn dan voorgaande jaren. We hebben allemaal behoefte aan verbinding en het delen van kennis en ervaringen. Tijdens de pauzes en de afsluitende netwerkborrel is er daarom ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe connecties te maken.

In de komende weken zullen we steeds meer onderdelen van het programma bekendmaken, dus houd je mail en onze website in de gaten! We kunnen alvast verklappen dat er inspirerende sprekers zullen zijn die je zullen uitdagen om anders te denken over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Maar ook praktische workshops waarbij je de nieuwste tools en technieken leert om vitaliteit te bevorderen en te integreren in jouw organisatie.

Mis dit evenement niet en zorg dat je erbij bent op 27 november in Amsterdam. Schrijf je nu in en reserveer je plek op deze dag vol kennis, inspiratie en netwerken. We kijken er naar uit om je daar te ontmoeten!

Lees andere artikelen

Ontketen je vitaliteit op de Nationale Conferentie Vitaliteit – Nog slechts enkele dagen te gaan!

De spanning stijgt en de energie borrelt in de lucht, want de langverwachte Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! …

Lees meer

Creëer een vitale organisatie: Verdiepende informatie over de workshops

De Nationale Conferentie Vitaliteit staat voor de deur! Tijdens deze conferentie worden vier boeiende workshops aangeboden door ervaren experts op …

Lees meer