Slimmer duurzaam (blijven) werken met Arjan Broere
De Kracht van Doorlopende Medewerkerstevredenheidsonderzoeken

In een tijdperk van voortdurende digitale bombardementen en snel veranderende informatie, waarbij van kenniswerkers wordt verwacht dat ze hun hoofd boven water houden, is de behoefte aan een betrouwbaar en flexibel systeem voor effectief werken groter dan ooit. Arjan Broere, een expert in productiviteitstrainingen en Master trainer bij Meereffect in Getting Things Done, Slimmer Werken en Streamline, staat klaar om zijn inzichten te delen tijdens de Nationale Conferentie Vitaliteit. Met zijn ruime ervaring in het trainen en coachen van professionals, biedt Arjan Broere een verfrissende benadering voor slimmer werken die niet alleen gericht is op resultaten, maar ook op ontspanning en humor.

Arjan Broere is niet alleen een bekwame trainer, maar ook een auteur van diverse boeken en podcasts over slimmer werken, waaronder “Lifehacking,” “Ons Werk is Stuk,” en “De Kleine Allen.” Zijn missie is om kenniswerkers te trainen, zodat ze hun werk met volledige aandacht en in een ontspannen sfeer kunnen uitvoeren.

Slimmer werken voor focus, concentratie en rust

Tijdens de workshop op de Nationale Conferentie Vitaliteit zal Arjan Broere demonstreren hoe je door Slimmer Werken meer focus, concentratie en rust in je werk kunt krijgen. Een van de centrale pijlers van zijn aanpak is “Getting Things Done” (GTD), een productiviteitsmethode die wereldwijd door miljoenen gebruikers wordt omarmd. Gebaseerd op grondig onderzoek en bekend om zijn eenvoud en praktische toepasbaarheid, helpt GTD professionals om hun werk te organiseren en prioriteiten te stellen.

In de workshop zal Arjan Broere deelnemers vertrouwd maken met de principes van effectief èn ontspannen werken volgens de GTD-methode. Deze aanpak biedt niet alleen structuur, maar ook de vrijheid om te focussen op wat er echt toe doet, zowel in professionele als persoonlijke context.

Streamline: Kwalitatieve communicatie voor meer Impact

Naast GTD zal Arjan Broere deelnemers kennis laten maken met “Streamline,” een concept dat draait om het optimaliseren van communicatie. Hierbij worden de beste inzichten gedeeld om de kwaliteit van communicatie te verbeteren en bewuster te stroomlijnen. Door dit te doen, kunnen professionals doelgerichter en efficiënter werken, waardoor ze meer impact kunnen genereren binnen hun organisaties en teams.

Getting Things Done in vogelvlucht

Voor degenen die nog niet bekend zijn met GTD, is het belangrijk om te weten dat deze methode sinds de publicatie van het boek “Getting Things Done” door David Allen in 2001, talloze teams, organisaties en afdelingen heeft geholpen om hun productiviteit te verhogen. GTD biedt niet alleen focus en structuur, maar ook de vrijheid om te werken aan de zaken die er echt toe doen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Het is een bewezen en wereldwijd gebruikte methode die overzicht en controle biedt, wat leidt tot meer bereikbaarheid van doelen.

Van werkdruk naar werkgeluk

In een wereld die constant in beweging is, biedt Arjan Broere met zijn workshops en trainingen een waardevolle route van werkdruk naar werkgeluk. Zijn benadering stelt professionals in staat om niet alleen productiever te zijn, maar ook meer te genieten van hun werk. Het vermogen om te focussen, effectief te communiceren en prioriteiten te stellen, vormen de sleutel tot duurzaam succes in deze veeleisende tijden.

Kortom, Arjan Broere en Meereffect zijn voorstanders van een slimmer en duurzamer werkende wereld. Tijdens de Nationale Conferentie Vitaliteit zal Arjan Broere zijn expertise delen en deelnemers inspireren om de uitdagingen van de moderne werkplek aan te gaan met vertrouwen en doelgerichtheid. Met zijn unieke mix van training, coaching, humor en praktische inzichten, belooft zijn workshop een waardevolle ervaring te worden voor iedereen die streeft naar een slimmer, duurzaam (blijvend) werkleven.

Ben je benieuwd naar de workshop van Arjan? Koop hier je tickets voor de Nationale Conferentie Vitaliteit 2023!

Lees andere artikelen

Waarom we alleen samen echt impact kunnen maken op vitaliteit

Vitaliteit is een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in onze samenleving. Het gaat niet alleen …

Lees meer

AFAS: Beste werkgever van het jaar met een visie op vitaliteit

In een tijd waarin werk en gezondheid steeds meer met elkaar verweven raken, is het cruciaal voor organisaties om te …

Lees meer