Arjan Broere

Expert productiviteitstrainingen en Master trainer

Meereffect

Wist je dat?

Wie is Arjan?

Arjan Broere, expert productiviteitstrainingen en Master trainer bij Meereffect in Getting Things Done, Slimmer Werken en Streamline. Naast trainen en coachen is Arjan Broere auteur van diverse boeken en podcasts over slimmer werken; o.a. Lifehacking, Ons werk is stuk en De Kleine Allen.

Arjan traint kenniswerkers, zodat ze met volledige aandacht hun werk ontspannen kunnen doen. Met ruime ervaring in het trainingsvak heeft Arjan een eigen aanpak ontwikkeld die doelgericht is, maar die hij graag combineert met relativering en humor.

In de huidige tijd met een enorme toegenomen digitale stroom aan informatie vanuit verschillende communicatiekanalen die dagelijks op je afkomt en waarvan er vanzelfsprekend wordt verwacht dat je alle snelle veranderingen bijblijft, is een betrouwbaar en flexibel systeem meer dan ooit noodzakelijkvoor nu en in de toekomst!

Waar gaat zijn workshop over?

Arjan zal in zijn workshop laten zien hoe je door Slimmer Werken meer focus, concentratie en rust werk gedaan krijgt. Getting Things Done, een productiviteitsmethode met miljoenen gebruikerswereldwijd, gebaseerd op grondig onderzoek en sterk in zijn eenvoud en praktische toepasbaarheid. In de workshop vertelt Arjan over principes voor effectief èn ontspannen werken.

Ook gaan we in op Streamline, waarin je de beste inzichten krijgt om de kwaliteit van jouwcommunicatie beter en bewuster te stroomlijnen, waardoor je doelgerichter en efficiënter meer effect krijgt.

Getting Things Done nog even in het kort:

Sinds in 2001 het boek Getting Things Done van David Allen uitkwam, hebben de stevige basis en praktische adviezen van GTD al veel teams, organisaties en afdelingen geholpen aan meer productiviteit. GTD biedt focus en vrijheid om te werken aan de zaken die ertoe doen, zowel professioneel als privé. GTD is een bewezen en wereldwijd gebruikte methode die je overzicht en controle biedt, waardoor je meer kunt bereiken.

Van werkdruk naar werkgeluk!

Bekijk andere sprekers