Chantalle Weemaes

Directeur TopState

Expert persoonlijk energiemanagement

Wist je dat?

Wie is Chantalle?

Chantalle Weemaes is mede-eigenaar van TopState Trainingen en daarnaast een veelgevraagde spreker en trainer. Ze traint al vele jaren professionals en bedrijven die op hoog niveau willen presteren. Het is haar missie om zoveel mogelijk medewerkers en organisaties in hun ‘TopState’ te brengen om zo veerkrachtig en duurzaam te kunnen presteren. Chantalle is een expert op het gebied van de achterliggende systemen in je lichaam die verantwoordelijk zijn voor de hoeveelheid energie en succes. Ze weet als geen ander hoe je op een doelgerichte manier je brein en biochemie kunt beïnvloeden, waardoor je kunt excelleren.

Waar gaat haar workshop over?

Doe mee met de workshop “Creëer een Vital Workforce met persoonlijk energiemanagement.” In deze workshop, onder leiding van energie-expert Chantalle Weemaes, krijg je inzicht in praktische technieken om de vitaliteit en veerkracht binnen jouw organisatie te vergroten. Dit is een kans om te leren en te ervaren hoe biochemie en neurologie kunnen bijdragen aan een energieke werkomgeving.

TopState Trainingen is expert op het vlak van persoonlijk energiemanagement en weet het energieniveau binnen organisaties te toetsen en naar een hoger plan te tillen. Met de bewezen TopState® methodiek wordt de wetenschap van de biochemie en het brein direct gekoppeld aan de dagelijkse praktijk. Het is onze missie om werkend Nederland energiek, vitaal en veerkrachtig te maken en hier een toonaangevende rol in te spelen.

Chantalle leidt je in deze workshop door de twee essentiële energiesystemen van het menselijk lichaam. Met veel praktijkvoorbeelden en vanuit een wetenschappelijke basis, maak je kennis met een zelfsturende aanpak die voor fysieke en mentale veerkracht zorgt in organisaties.

Waarom deelnemen aan deze workshop?

  • Leer bewezen strategieën voor persoonlijk energiemanagement die directe resultaten opleveren.
  • Ontdek hoe biochemie en hersenwetenschap worden vertaald naar praktische dagelijkse toepassingen.
  • Ervaar een interactieve sessie waarin je zelf gaat ondervinden hoe je snel en simpel jouw energie kunt verhogen met een nieuwe breinverbinding.
  • Krijg inzicht in het proces achter het creëren van een Vital Workforce.

 

Train mee met deze workshop en kom ervaren hoe je door middel van persoonlijk energiemanagement een toekomstgericht organisatie kunt creëren. Je krijgt in deze workshop een waardevolle tool aangereikt die niet alleen direct resultaat oplevert, maar ook een langdurige indruk zal achterlaten.

Bekijk andere sprekers