Floor Verhaaf, MSc

Head of HR

Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit & Star-SHL

Wist je dat?

Wie is Floor?

Floor Verhaaf, MSc is Head of HR Development bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit en Star-SHL.

Ze is een toegewijde professional en tevens een ervaren trainer bij de NEV Academy. Met haar brede expertise en passie voor welzijn en vitaliteit speelt ze een cruciale rol in het begeleiden en trainen van professionals en organisaties. Met een solide achtergrond in HR en een specialisatie in vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid, beschikt Floor over diepgaande kennis en vaardigheden om anderen te helpen bij het creëren van gezonde en vitale werkomgevingen.

Trainer
Als trainer bij NEV Academy deelt Floor haar uitgebreide ervaring en inzichten met deelnemers, waarbij ze hen inspireert en motiveert om positieve veranderingen te realiseren. Ze is bekend om haar inspirerende en motiverende aanpak, waardoor ze deelnemers in staat stelt om praktische en effectieve strategieën toe te passen op het gebied van welzijn en vitaliteit. Met Floor als trainer kunnen deelnemers rekenen op professionele begeleiding, waarbij ze worden uitgedaagd om hun vaardigheden en kennis te vergroten en zo hun carrière en organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

HR Professional
Als toegewijde professional op het gebied van HR en welzijn en vitaliteit, deelt Floor essentiële inzichten over het navigeren door de overvloed aan mogelijkheden en het behouden van focus op de prioriteiten. Ze zal je in staat stellen waardevolle strategieën toe te passen op het gebied van HR Analytics, zodat je effectief gebruik kunt maken van gegevens en wetenschappelijke metingen om veranderingen in jouw organisatie te stimuleren. 

Fotogalerij

Bekijk andere sprekers