Skip to main content

Van onzinnig bedrijfje spelen naar zinnig organiseren

Cedric Muchall en Lennard Toma zijn de auteurs van het boek 99 Problems But The Boss Ain’t One en zijn pioniers in nieuwe vormen van organiseren, zoals met hun bedrijf Keytoe.

In deze keynote leggen zij uit dat de meeste organisaties en bedrijven elkaar na doen. Groeien we groter, dan zullen managementlagen wel werken. Gaat er iets fout, dan zijn regels, protocollen en systemen dé oplossing om controle te houden. Bedrijven zijn bedrijfje aan het spelen. En dit alles draagt niet bepaald bij aan het welzijn en de vitaliteit van de mensen die er werken.

Gelukkig zijn er positieve alternatieven. Een van de extreemst georganiseerde organisaties in Nederland is Keytoe uit Maassluis. Waar collega’s zichzelf mogen aannemen, hun eigen salaris bepalen, er geen managers of regels zijn en waar hetgeen wat Keytoe doet voor de mensen die er werken net zo vaag is als voor de buitenwereld. Van marketing, social brand bureau en websitebouwer tot een geaccrediteerde hogeschool waar je een Bachelor Moderne Bedrijfskunde kunt halen, een psychologenpraktijk, een online cursus platform, een podcast studio en een organisatieadviesbureau. Er is geen duidelijke focus en daar is bewust voor gekozen. Dat klinkt raar, maar het werkt.

Cedric Muchall, een van de oprichters van Keytoe en de directeur die losliet, en Lennard Toma, de organisatiepsycholoog die de boel opjutte, zijn de auteurs van het boek 99 Problems But The Boss Ain’t One. In deze keynote spreken ze samen over hoe vitaliteit naast vertrouwen, verbinding, verantwoordelijkheid, vrijheid en veiligheid ervoor zorgt dat mensen goed in hun vel zitten en de mensen ‘goed’ laat doen.

Hoe dat precies werkt en waarom leggen ze je uit in hun entertainende en praktische en interactieve keynote.

Duur: 60 minuten
Door: Lennard Toma & Cedric Muchall, Academy by Keytoe

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bespaar €100,- op uw ticket

Early bird tickets zijn tot uiterlijk 1 oktober beschikbaar.

Early bird tickets nu beschikbaar

Early Bird tickets zijn beschikbaar. Wees snel want de kaarten zijn bijna uitverkocht!

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Early bird tickets zijn niet meer beschikbaar.

Koop snel een Early Bird ticket voor 1 oktober 2021 en bespaar € 100,-

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.