Skip to main content

Wat is er nodig om de mentale gezondheid van werknemers in de post-covid periode te bevorderen?

Noortje Wiezer is principal consultant bij TNO en weet vanuit jarenlange ervaring precies sat er speelt in de markt van mentale gezondheid.

Noortje zal zich deze avond samen met het publiek storten op misschien wel de belangrijkste vraag van 2021/2022. Wat kunnen werkgevers en werknemers zelf doen om hun mentale gezondheid te bevorderen gedurende het nieuwe hybride werken dat is ontstaan gedurende de pandemie? We hebben ondervonden hoe cruciaal verbinding met elkaar is om gelukkig, betrokken en mentaal gezond te blijven gedurende onze carrière. Maar hoe behouden we dat gedurende een volledig nieuwe werken? En welke innovaties en/of methodieken missen we nog? Wat zijn de risicofactoren van dit nieuwe hybride werken en is er een rekening die nog gaat komen straks? Dit en meer prangende vragen zullen de revue passeren. En ook jij kan je vraag inbrengen.

Noortje heeft vanuit TNO een helikopterview op de markt van werkgevers en mentale gezondheid en is daarom de aangewezen deelnemer gedurende deze denktank sessie.

Noortje Wiezer is principal consultant binnen de Unit Gezond Leven van TNO. Zij houdt zich al meer dan 22 jaar bezig met onderzoek naar mentale gezondheid van werknemers en (samen met bedrijven en andere stakeholders) het ontwikkelen van interventies die mentaal welbevinden van werknemers kunnen versterken. Ze onderzoekt samen met organisaties hoe hybride werken ingericht kan worden op een manier dat het welbevinden medewerkers versterkt. Is, onder meer, (zijdelings)betrokken bij bouw Health en Wellbeing platform voor Deloitte ism Zilveren Kruis en TNO.

Sluit je aan bij deze belangrijke denktanksessie met TNO en laat je stem gelden. Tijdens denktanksessies krijg je de kans om samen met vooraanstaande experts en gelijkgestemde conferentiebezoekers vorm te geven aan de toekomst van werkzaam Nederland op het gebied van vitale thema’s.

Duur: 60 minuten
Door: Noortje Wiezer, principal consultant, TNO

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.