Skip to main content

Wat is het recept voor De Vitaliteitrevolutie van Nederland?

Welkom bij het laatste panel en de afsluiting van deze conferentiedag.

Wat is het recept voor De Vitaliteitrevolutie van Nederland?

Tijdens dit laatste panel gaan Daniel, Thijs & Bas in gesprek met de deelnemers om de oogst binnen te halen van de conferentie. Samen gaan we op zoek naar het recept voor De Vitaliteitrevolutie van Nederland.

Op basis van alle onderdelen van de conferentie gaan we een de vijf belangrijkste uitdagingen én de vijf belangrijkste kansen in kaart brengen waar politiek, bedrijven en élke Nederlander mee aan de slag kan. Dit vertalen Daniel, Thijs & Bas samen met de deelnemers naar een roadmap, die ons land op weg gaat helpen naar de vitaliteitrevolutie die we nodig hebben.

Na de conferentie zullen we deze resultaten publiceren en breed gaan delen met Nederland in een fysieke magazine genaamd “Beste Vitaliteit Innovaties 2021”.

Zorg dus dat je erbij bent zodat je ook jouw stem mee kan geven voor een vitaler Nederland!

Alle tickethouders ontvangen een fysiek exemplaar van de publicatie.

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.