Skip to main content

Vitaliserende dagopening door het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Welkom bij de opening van de Nationale Conferentie Vitaliteit – het Lowlands van Vitaliteit!

We gaan zorgen dat je met energie begint aan de conferentiedag. Het wordt een andere dagopening dan je gewend bent van een conferentie: geen lange inleiding van de organisatie en dagvoorzitter, maar direct aan de slag.

Organisatie specialist Daniel Krikke, psycholoog Thijs Launspach en vitaliteit-expert Bas Snippert nemen je tijdens deze dagopening mee in het programma van vandaag. We doen een aantal korte en krachtige oefeningen met elkaar die direct effect zullen hebben op je persoonlijke vitaliteit. Het zijn oefeningen die je tevens kunt gebruiken tijdens je werk en samen kunt doen met je collega’s.

Duur: 30 minuten
Door: Organisatie Specialist Daniel Krikke, Stress Expert Thijs Launspach & Vitaliteit Expert Bas Snippert MsC.

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Nienke Wijnants

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.