Skip to main content

Zelfmeesterschap als basis voor gezonder leiderschap

Michelle de Bruijn begeleidde met Silent State visualisatie-meditatieconcerten op iconische plekken in de wereld om momenten van rust en reflectie in een hectisch tijd te brengen. Ze begeleidde concerten voor o.a in het Rijksmuseum, Down The Rabbit Hole en Disney. Inmiddels hebben al meer dan 15.000 mensen deze diepe transformative ervaring meegemaakt.

In deze workshop laat Michelle zien dat het krachtigste wat je als leider kunt doen is om leiding te nemen over jezelf. Toch wordt er voornamelijk op het beïnvloeden van externe factoren gefocust wanneer het over leiderschapsontwikkeling gaat.

In de praktijk mondt dit vaak uit op leiders die uitsluitend bezig zijn met hun teams en bedrijfsresultaten maar die zichzelf voorbijlopen, met stress en burn-out klachten tot gevolg.

Als leider kun je pas echt impact maken wanneer de eigen geest net zo goed gemanaged wordt als de andere processen in je organisatie. Zelfmeesterschap is daarbij een pad van nooit eindigende verbetering; het is een wordingsproces waar in je het beste uit jezelf haalt.

Middels de unieke combinatie van de toegepaste technologie van het Boeddhisme met moderne wetenschappelijke inzichten kan je leren hoe je nieuwe neurale paden in de hersenen kunt aanleggen, je geest te stabiliseren en het hart te open.

In deze workshop “Zelfmeesterschap als basis voor gezonder leiderschap” wordt het belang van zelfmeesterschap toegelicht als voorwaarde voor goed leiderschap dat niet ten koste gaat van je mentale gezondheid

Michelle de Bruijn is self-mastery trainer en coach. Haar missie is om bewuste leiders te helpen innerlijk meesterschap te ontwikkelen, waardoor zij een grotere positieve impact hebben op de organisatie en de wereld. Gepassioneerd over de innerlijke wetten voor uiterlijk succes, brengt zij de technologie van het Boeddhisme samen met wetenschappelijke inzichten over leiderschap en mentale gezondheid.

Duur: 60 minuten
Door: Michelle de Bruijn, Self-mastery trainer en coach

 

Deel het event

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bespaar €100,- op uw ticket

Early bird tickets zijn tot uiterlijk 1 oktober beschikbaar.

Early bird tickets nu beschikbaar

Early Bird tickets zijn beschikbaar. Wees snel want de kaarten zijn bijna uitverkocht!

Interviews met sprekers

Initiatiefnemer van de conferentie Daniel Krikke interviewde een aantal van onze sprekers en vroeg hen een tipje van de sluier op te lichten over hun talk. Lees de interviews hier.

Interview Damiaan Denys

Interview Kilian Wawoe

Bekijk het programma

Wil je meer vitaliserende keynotes volgen? Nieuwsgierig naar de rest van het programma? Klik op de knop om naar het programma te gaan:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Early bird tickets zijn niet meer beschikbaar.

Koop snel een Early Bird ticket voor 1 oktober 2021 en bespaar € 100,-

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.