Skip to main content

Contact

Waarom wij de conferentie organiseren?

We staan voor de grootste uitdagingen ooit als het gaat om de gezondheid en vitaliteit van werkzaam Nederland. We vallen met bosjes om, spenderen miljarden per jaar aan verzuimkosten en krijgen maar geen grip op wat er echt gaande is. Terwijl we juist nu extra gezond en vitaal moeten zijn om de economische, ecologische en maatschappelijke uitdagingen van morgen het hoofd te kunnen bieden. Daarom hebben we besloten om ieder jaar Werkzaam Nederland bij elkaar te brengen tijdens een 7-daags programma om samen met de best & brightest minds op het gebied van vitaliteit een ware vitaliteit revolutie te ontketenen.

Daniel Krikke

Daniel Krikke

Directeur & schrijver
Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Daniel Krikke

Daniel Krikke

Directeur & schrijver
Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Waarom wij de conferentie organiseren?

Werkzaam Nederland staat voor de grootste uitdaging rond vitaliteit ooit. We vallen met bosjes om, spenderen miljarden per jaar aan verzuimkosten en krijgen maar geen grip op wat er echt gaande is. Terwijl we juist nu extra gezond en vitaal moeten zijn om de economische, ecologische en maatschappelijke uitdagingen van morgen het hoofd te kunnen bieden. Daarom hebben we besloten om ieder jaar Werkzaam Nederland bij elkaar te brengen tijdens een 7-daags programma om samen met de best & brightest minds op het gebied van vitaliteit een ware vitaliteit revolutie te ontketenen.

Daniel Krikke

Daniel Krikke

Directeur & Initiatiefnemer
Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Pers

Meest gestelde vragen

Wil je iets weten of het online event bekijk dan onze meest gestelde vragen pagina.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.