Over ons

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit is een organisatie die zich richt op het bevorderen van vitaliteit in Nederland. Wij zijn van mening dat vitaliteit een belangrijk aspect is voor een gezonde en productieve samenleving en werken daarom hard om dit te stimuleren. Een van de manieren waarop we dit doen, is door het organiseren van de Nationale Conferentie Vitaliteit. Dit jaarlijkse evenement biedt een platform voor het delen van kennis en ervaringen op het gebied van vitaliteit en brengt professionals, beleidsmakers en andere belanghebbenden samen om samen te werken aan een gezonde en vitale toekomst.

Experts in vitaliteit voor een gezonde toekomst

Ons team bestaat uit een gepassioneerde groep van experts op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We zijn betrokken bij onderzoek, onderwijs en advieswerk, en hebben allemaal een gedeelde visie om de vitaliteit van mensen en organisaties te verbeteren. Ons doel is om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit te blijven volgen en deze kennis te vertalen naar praktische oplossingen en beleid.

We zijn trots op de Nationale Conferentie Vitaliteit en de bijdrage die het levert aan het bevorderen van vitaliteit in Nederland. We hopen dat ons werk mensen en organisaties zal inspireren om zich actief in te zetten voor vitaliteit en een gezonde toekomst voor ons allemaal.

Neem contact met ons op

We vinden het geweldig dat je interesse hebt in ons werk en we staan te popelen om met je in contact te komen! Vul ons contactformulier in en vertel ons hoe we je kunnen helpen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Of je nu vragen hebt over ons werk, op zoek bent naar advies, of wilt samenwerken aan een project, we staan altijd klaar om je te ondersteunen en bij te dragen aan een gezonde en vitale samenleving. Bedankt voor je interesse en we horen graag van je!

Floor Verhaaf, Head of HR Development

Neem contact met ons op

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Nationale Conferentie Vitaliteit is een initiatief van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit B.V.
Henri Polaklaan 12C
1018 CS Amsterdam
+31 6 52762620

KvK: 74665421
BTW: NL859985271B01