Skip to main content

FAQ

Meest gestelde vragen

Algemeen

Het NCV is de grootste Nederlands conferentie op het gebied van vitaliteit, in de vorm van een zevendaags vitaliteitfestival. Tijdens de conferentie brengen we een unieke mix van bekende en opkomende experts samen met één gedeelde missie: Nederland vitaal.

Het NCV is bedoeld voor mensen die willen leren hoe zij optimaal kunnen bijdragen aan een vitaal Nederland, op elk niveau: van macro tot micro, van professioneel tot privé. Elke dag komen er sprekers en experts die op één of meer van deze vlakken de nieuwste inzichten en handvatten bieden. 

De conferentie is in het bijzonder interessant voor mensen die in de positie zijn om met hefboomwerking impact te maken, zoals:

 • Werkgevers
 • Leidinggevenden
 • HR professionals
 • Ondernemers
 • Studenten
 • Young professionals
 • Experts
 • Wetenschappers
 • Burn-out coaches
 • Vitaliteitproviders
 • Vitalogen

De conferentie wordt het grootste vitaliteitfestival van Nederland — ‘het Lowlands van vitaliteit’ — en staat garant voor een buitengewone dosis inspiratie, motivatie en praktische take aways voor directe impact. Naast de beste sprekers staat je een rijke mix te wachten aan interactieve activiteiten: workshops, panels, grootschalige netwerkmogelijkheden, denktanksessies, feestelijke bijeenkomsten en meer.

Tijdens het evenement zijn er meerdere momenten waarop je nieuwe contacten kan leggen en de handen ineen kan slaan met gelijkgestemden.

Neem hiervoor contact op per mail met de organisatie.

Van 1 tot 7 november 2021. Het volledige programma met dagen en tijdschema’s vind je hier.

De Nationale Conferentie Vitaliteit is een initiatief van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Tickets

Je kan je ticket online bestellen via onze ticketpagina. Tickets voor dit evenement worden niet via andere verkooppunten aangeboden.

Je kan direct online afrekenen met iDeal, creditcard of PayPal.
Ja, je mag een ticket voor iemand anders bestellen.

Ja, er zijn kortingen beschikbaar voor grote groepen. Neem hiervoor contact op met de organisatie via job@expertisecentrumvitaliteit.nl.

Programma

Er komen meer dan 25 sprekers, experts en panelisten tijdens het programma. Het volledige programma wordt gaandeweg dit jaar bekend gemaakt. Houd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe aankondigingen.

Ja, het hele programma is live en wordt digitaal georganiseerd. Bij een groot aantal onderdelen kun je interactief deelnemen of vragen stellen aan de experts en gasten.

Nee, je kan het programma volgen vanuit elke browser.

Ja, als je waardevolle tips hebt voor een spreker, expert of ander soort onderdeel dat voor jou niet mag ontbreken kun je mailen naar job@expertisecentrumvitaliteit.nl.

Ja, je bent vrij om aan te sluiten bij elk onderdeel. Als je een dagticket hebt kun je één hele dag deelnemen aan elk onderdeel van het programma. Met een weekticket kun je onbeperkt deelnemen tijdens alle en onderdelen dagen van het programma.

Ja, bij aankoop van een All Access of Day Pass en Flexibel ticket krijgt u na afloop van de Conferentie toegang tot alle opnames.

Ja, als je aanwezig bent geweest bij minimaal drie dagen van het programma krijg je een certificaat van deelname. Deze wordt uitgegeven door het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Staat het antwoord van je vraag hier niet tussen. Geen probleem stel ons je vraag hier.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Early bird tickets zijn niet meer beschikbaar.

Koop snel een Early Bird ticket voor 1 oktober 2021 en bespaar € 100,-

Mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe programma onderdelen, insights en de nieuwste innovaties.

Name*
Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.