De Nationale Conferentie Vitaliteit 2024 komt eraan!

Programma aankondiging voor de Nationale Conferentie Vitaliteit 2024!
1d8c3d44-d2ba-d9f1-0568-a8890ede62e8

Met gepaste trots presenteren we de eerste sprekers en onderwerpen van de Nationale Conferentie Vitaliteit 2024.

Hoofdsprekers
Dit jaar verwelkomen we een aantal inspirerende sprekers, experts met diepgaande inzichten en deskundigen die klaar staan met praktijkgerichte tips en kennis.

Zo zal Sophie van Gool van het Financieele Dagblad praten over de loonkloof, het bevorderen van inclusiviteit en het overwinnen van vooroordelen. Marcel Levi van het NWO geeft inzicht in leiderschap en innovatie in de gezondheidssector. En Diana Geluk van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis deelt haar wijsheid over het werken met chronische ziekten.

Daarnaast zullen nog andere sprekers aan bod komen, die te vinden zijn op onze programma pagina of later worden aangekondigd.

 

Paneldiscussies
Tijdens onze paneldiscussies gaan experts in gesprek over thema’s die van essentieel belang zijn voor de toekomst van ons vakgebied. We zullen de impact van de AI-revolutie op de toekomst van vitaliteitswerk onderzoeken, evenals manieren om de kloof tussen jonge professionals en vitaliteit op de werkvloer te overbruggen. Dit alles met als doel jou optimaal voor te bereiden om de toekomst van jouw bedrijf te ondersteunen.

Meer informatie over het programma en de sprekers is te vinden op de programma pagina.

Ben jij klaar om je kennis te vergroten, inzichten te delen en te leren van experts over deze cruciale onderwerpen, om zo jouw organisatie voor te bereiden op de toekomst? Wacht dan niet langer en koop je tickets voor de conferentie op de ticketpagina.

Lees andere artikelen

Waarom je de Nationale Conferentie Vitaliteit 2024 niet mag missen

Als professional die de vitaliteit en gezondheid van je personeel hoog in het vaandel heeft staan, kun je de Nationale …

Lees meer

Van stressmanagementcursus tot aan shiatsu massages, neem jij je personeel wel serieus?

We kunnen nu al niet wachten tot Marcel Levi gaat presenteren. Met een op maat gemaakte presentatie, speciaal voor de …

Lees meer